Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
kapa do poda

Govor koji je rasplakao mnoge najbolje dočarava koliko naslov znači Rijeci!

Najemotivniji je tijekom proslave naslova prvaka Hrvatske bio Rijekin zamjenik sportskog direktora Ivan Mance.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Manje od 24 sata nakon što je Rijeka osvojila povijesni, prvi naslov prvaka Hrvatske ne stišavaju se emocije i osjećaji kod svih ljudi koji vole ovaj klub. Jedan od njih definitivno je i zamjenik sportskog direktora Ivan Mance, koji je nekoliko minuta prije kraja utakmice otišao u tunel i briznuo u plač.

"Volim Rijeku i samo sam htio ovo doživjeti, sve ostalo je nebitno", rekao je Ivan Mance nakon utakmice.

"Ovo što su ovi dečki i trener Kek napravili to je nestvarno. Bio je to san generacija Riječana, mnogi više nisu među živima, ali nadam se da nas gore negdje čuju i da znaju da smo sretni. Veliko hvala predsjedniku Damiru Miškoviću", rekao je Mance, te zaključio;

"Hvala igračima, Matjažu Keku i stručnom stožeru, svim ljudima koji rade u klubu, onima koji održavaju stadion. Ovo je bila pobjeda iz ljubavi".

Slavlje navijača i igrača potrajalo je cijelu noć. Svi ugostiteljski objekti dobili su za pravo da rade cijelu noć i gotovo se nikome nije spavalo, iako je iduće jutro bio ponedjeljak. Čak su mnogi poslodavci dozvolili svojim radnicima da ili dođu kasnije ili uopće ne dođu u ponedjeljak na posao ukoliko Rijeka osvoji naslov prvaka!

Unatoč osvojenom naslovu i prekidu dominacije zagrebačkog Dinama, sezona za Rijeku još nije gotova. Posljednjeg dana u mjesecu, 31. svibnja, Rijeka i Dinamo odmjerit će snage u Varaždinu, a pobjedniku će pripasti trofej Kupa.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Više o

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider