Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
četvrti poraz leke

Ivan Leko: "Kup nam ostaje kao utješna nagrada, a Awaziem je igrao zbog klupske politike"

Ivan Leko nije krio svoje nezadovoljstvo igrom Hajduka.

Ivan Leko (Foto: Tom Dubravec/Cropix)

U susretu 24. kola SuperSport HNL-a Lokomotiva je u sjajnom dvoboju na Poljudu pred 13.500 gledatelja pobijedila Hajduk sa 4:3.

Još jednu lošu utakmicu pred svojim navijačima odigrali su Splićani, a na kraju je svoj komentar dao Ivan Leko.

''Mi zajedno dobivamo, zajedno gubimo. Najlakše bi bilo uzeti alibi i okriviti Awaziema i Vuškovića. Obrana se igra s deset igrača. Mentalitet obrane je cijelo proljeće mekan. Primamo puno golova. S obranom se osvajaju trofeji i velike stvari, a mi tu imamo ogroman problem. Znamo da je za Vuškovića puno igrati tri utakmice u tjedan dana.

Torcida na Poljudu Torcida na Poljudu digla jasnu poruku za prvu momčad: "Tako to rade mangupčine prave" divider

On je ogroman talent. Igrat će utakmice na trojci i devetki. Treba ga istrpjeti jer je veliki talent. Bili smo daleko od igrača, čuvamo na udaljenosti od pet metara. Vratili smo se na 2:2, imali lijepu šansu i onda primimo dva gola na postavljenu obranu'', rekao je Leko pa otkrio zbog čega je igrao Awaziem, a ne Ferro ili Simić.

''Postoji klupska politika i plan. Drugi dio plana je pokušati dobiti iduću utakmicu. Ja sam prvi mislio da je Chido u ovom trenutku bolji od drugih. Zato je i igrao. Nije pošteno i ružno je bacati krivnju na jednog igrača. Svi se moramo pogledati dobro u ogledalo.

Kup ostaje kao utješna nagrada. Nisam došao ovdje prodavati pamet već raditi, pobjeđivati i igrati dobar nogomet. Kratkoročni plan je dignuti ekipu i pokušati dobiti u nedjelju'', dodao je Leko.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Više o

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider