Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Bez okolišanja

Leko: ''Bolje smo izgledali na pripremama nego danas. Nisam došao trenirati juniore, ovdje se gleda samo uspjeh''

Hajduk je slavio protiv Gorice 2:1 u 22. kolu SuperSport HNL-a.

Ivan Leko (Foto: Tom Dubravec/Cropix)

Hajduk je slavio na domaćem terenu protiv Gorice 2:1 u sklopu 22. kola SuperSport HNL-a.

Utakmica je bila izuzetno teška za obje momčadi, Hajduk koji se bori s brojnim izostancima, Leko je morao krpati sastav kako zna i umije, dok na drugoj strani Sopićev zadatak je bio podići moral svojih igrača koji su u teškoj situaciji.

Marco Reus Pobjeda Borussije Dortmund i kiks Uniona za dugo neviđenu gužvu na vrhu Bundeslige divider

Leko je na kraju izašao kao pobjednik, ali Gorica je itekako pokazala zube i nije se predala na Poljudu, dapače, dobar dio utakmice Gorica je bila bolja i imala nekoliko opasnih prilika.


Trener Hajduka Ivan Leko osvrnuo se na današnju predstavu svojih igrača.


"Pozitivna stvar je da je momčad htjela, borila se koliko je moga. To je pozitivna stvar. Naš nogomet je takav kakav je, milijun problema, situacija. Trening prije utakmice, baš gledamo, nema osam igrača koje smo pripremili u Istri, ostala su dva. Treba puno trenirati, raditi. Trebat će vremena, da mlade, nove, da naš nogomet liči na nešto. Nije normalno da nam je izgledao nogomet bolje na pripremama nego na utakmici'', rekao je Leko.

Torcida VIDEO Hajduk se provukao protiv Gorice, ali Torcida već gleda prema Dinamu: Pogledajte kako su ispratili igrače divider

Sastav je zaista bio šaren, nekoliko tinejdžera krenulo je od prve minute, a Leko ipak preferira nešto iskusnije igrače i ustaljenih prvih 11.

"Nisam ja došao trenirati juniore. Nije to meni neko ludilo da ću ja sebe pumpati s tim da sam stavio nekog mladog. Prevelik je ovo klub za to. Ovdje se prvo gleda pobjeda, bodovi, kako igraš. Neću se ja sad skrivati s tim da je meni igralo šest juniora'', iskreno će Leko.

Hajduk za tjedan dana ide na noge Dinamu, najveći hrvatski derbi, koja su očekivanja, hoće li se sezona prelomiti?

Azpilicuetina ozljeda Azpilicueta se javio navijačima nakon jučerašnje strašne ozljede divider

"Prerano je za pričati. Nadam se da ćemo imati tjedan za pripremu, to je ogromna utakmica, dva najveća hrvatska kluba, to je bio derbi prije 30 godina, bit će danas i bit će za 30 godina. Mi imamo veliki respekt, imamo srce, dušu, želju i dođemo tamo i odigramo jednu dobru, mušku utakmicu'', zaključio je Leko.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider