Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Službeno

Legendarni napadač HNL-a odlučio završiti igračku karijeru: "Dosta je igre, ali ne i nogometa"

Ivan Krstanović odlučio se oprostiti od igračke karijere, ali napominje kako će nastaviti baviti se nogometom.

Ivan Krstanović (Foto: DNEVNIK.hr)

Ivan Krstanović odlučio se oprostiti od igračke karijere u 42. godini života. Legendarni golgeter objesit će kopačke nakon 123 pogotka u HNL-u čime će karijeru završiti na trećem mjestu najboljih strijelaca u povijesti hrvatskog nogometa.

Prošle godine završio je plodnu suradnju sa Slavenom Belupom te potpisao za Karlovac. Ovog ljeta je i ta priča završila, a Krstanović je odlučio kako je sada pravi trenutak za oprostiti se.

Međutim, kraj igračke karijere ne znači i kraj Krstanovića na nogometnim terenima. Bivši napadač Dinama i Rijeke priznao je kako su mu stigle diploma i licenca s HNS-ove trenerske akademije: 

"Stigla je diploma, završio sam na HNS-ovoj Akademiji za trenersku A licencu. Vidjet ćemo što će biti dalje, hoće li se što otvoriti. Još ništa ne znam... Imam diplomu, imam licencu, polako." izjavio je Krstanović za SN.

"Malo mi je žao što ga nisam prestigao..."

"Možda me sad netko zovne za pomoćnika... Imao sam već nekih razgovora, imam nekih opcija. Ništa nije sigurno dok se ne riješi, zar ne? Ali ono što radiš, to moraš voljeti. Ako startam nešto raditi, bio trener, skaut, direktor, radit ću to iz ljubavi, zato što to volim."

"Ne mogu raditi reda radi, da dobijem plaću, a da me to ne zanima... Ne, to ne dolazi u obzir. Takav sam od malih nogu. U karijeri sam uvijek navikao gristi, uvijek sam bio uporan. Tako da koji god posao budem radio, prema njemu ću se odnositi s ljubavlju i emocijama."

"Zabio sam 123 gola u HNL-u, Igor Cvitanović je na 126. Malo mi je žao što ga nisam stigao i prestigao. Valjda je tako trebalo biti, idemo dalje. Nema veze, napravio sam dovoljno u karijeri. Mogu biti zadovoljan. Dolaze mlađi, neka igraju, život ide dalje." zaključio je 41-godišnjak.

Derbi Dinamo - Hajduk završit će:

Ukupno glasova:

Hugo Mallo i maskota Espanyola VIDEO Seksualno zlostavljao maskotu: Španjolski nogometaš proglašen krivim za incident iz 2019. divider

Torcida Zajedničko priopćenje Torcide i Našeg Hajduka: Najavili promjene u modelu upravljanja Hajdukom! divider

Gennaro Gattuso Gattuso uoči derbija: "Dinamo stalno igra ovakve utakmice, a mi moramo biti veliki Hajduk" divider

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider

Prati nas na Instagramu!
Smjena na Maksimiru! ⚽️

Tko će biti novi trener Dinama?✅️
Kakva bi to igra sudbine bila da Željko Sopić naslijedi Sergeja Jakirovića u Dinamu 👀

📸Ronald Goršić/CROPIX
Možda je to bila tema razgovora između Jakira i Kompanyja nakon utakmice? Nikad nećemo saznati... ⚽

📸: CROPIX
Perišić putuje u Nizozemsku... 🇭🇷⚽️🇳🇱

📸: Cropix & Fabrizio Romano Facebook