Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Gotovo suznih očiju

Italija se klanja čudesnom Juriću čija cjelokupna momčad ima manju plaću od Ronalda: ''Pobijedili smo srcem''

Ivan Jurić priredio je veliku senzaciju pobijedivši vodeću momčad talijanskog prvenstva Juventus.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Verona je preokretom srušila Juventus u 23. kolu Serie A, a Ivan Jurić je pri posljednjem sučevom zvižduku gotovo imao suzu u očima, nakon što su Fabio Borini i Giampaolo Pazzini kreirali veliki povratak.

Jurićeva momčad je trenutno neporažena u osam kola Serie A, a prošlog tjedna uspjela je ostati neporažena protiv Milana i Lazija. Čudesni su to rezultati za ekipu s trećim najjeftinijim budžetom u ligi.

''Danas nam je trebalo srce više od ičega. Bilo je vrlo dobrih uvodnih 35 minuta, kada smo propustili previše šansi i pogriješili, ali srećom uspjeli smo to preokrenuti'', rekao je Jurić za DAZN.

Verona je od travnja 2000. samo jednom uspjela pobijediti Juventus, rezultatom 2:1 u svibnju 2016.

''Ne znam što da kažem. Mislili smo da ćemo se dobro snaći ove sezone, ali svakako ne ovako dobro. Imali smo puno mladih igrača koji su bili gladni i željni igrati u Serie A, na primjer Marash Kumbulla, koji se fantastično nosio s Douglasom Costom'', izjavio je Jurić.

''Odlučili smo igrati nogometni stil koji uključuje rizike, ali s hrabrošću da igramo na svoj način i istovremeno zaprijetimo protivniku'', dodao je hrvatski trener.

Nevjerojatno je da cjelokupni iznos plaća u Veroni iznosi oko 25 milijuna eura neto, dok Cristiano Ronaldo sam zarađuje 31 milijun eura neto.

Rezultati by SofaScore

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider