Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Torino na hrvatski pogon

Hrvati su ponovno hit u Italiji: Brekalo zabio pa zaradio pohvale, "On je mlad, inteligentan, puno očekujem od njega"

Torino je imao vodstvo do 79. minute susreta, kada su skrivili kazneni udarac i ostali s igračem manje.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

S ozljedom Marka Pjace koji je tek ušao u sjajnu formu, Torino je otišao oslabljen na gostovanje kod Venezije u 6. kolu talijanske Serie A.

Srećom po momčad koju vodi hrvatski trener Ivan Jurić, sjajnu partiju odigrao je hrvatski reprezentativac Josip Brekalo koji je postigao prvijenac u dresu nove momčadi.

Pogodak je postigao u 56. minuti susreta na sjajnu asistenciju Wilfrieda Singa koji je probio desni bok i uposlio hrvatskog reprezentativca kojem nije bilo teško zabiti iz blizine. 

"Došao je posljednjeg dana ljetnog prijelaznog roka, odlično se snašao. On je inteligentan dečko koji jako dobro radi. Kada momčad dominira u susretu, Brekalo može još više pokazati. Mlad je, još uvijek može napredovati, tako da puno očekujem od njega", rekao je Jurić čija momčad na kraju nije uspjela doći do sva tri boda.

gol expired Objavljene snimke: Bivši nogometaš Fenerbahčea ubio jednu i ranio četiri osobe zbog svađe u prometu divider

Venezia je izjednačila iz penala u 79. minuti susreta, a strijelac je bio Mattia Aramu. Kazneni udarac skrivio je Koffi Djidji, a usput je zaradio drugi žuti karton, pa je do kraja susreta Torino imao igrača manje.

Standings provided by SofaScore LiveScore

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider