Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
sadržajno kolo

Pašalić asistent u porazu, Tudor izgubio, Inter preuzeo vrh ljestvice

Zanimljivo je bilo u drugom kolu talijanske Serije A.

Inter slavi (Foto: AFP) (Foto: Afp)

Atalanta, Dinamov protivnik u Ligi prvaka, u 2. kolu Serie A je kao domaćin izgubila od Torina s 2:3.

Atalanta je zbog renoviranja svog stadiona u Bergamu Torino dočekala u Parmi, a gosti su se pokazali kao vrlo nezgodni i odnijeli pobjedu. Dvostruki je strijelac za Atalantu bio Duvan Zapata, Mario Pašalić je bio asistent za prvi gol domaćina, a igru je napustio u 63. minuti.

U velikom rimskom derbiju Lazio i Roma su odigrali 1:1. Roma je povela golom Aleksandra Kolarova iz penala u 17. minuti, a Lazio je izjednačio preko Luisa Alberta (58). Bio je to vrlo zanimljiv derbi u kojem su u prvih pola sata igrači Lazija triput pogađali okvir gola, a Roma dvaput.

Slavlje Juventusa (Foto: AFP) Čudesna utakmica u Torinu: Juve vodio 3:0, Napoli se vratio u 15 minuta pa uslijedio šok divider

Fiorentina je poražena kod Genoe s 1:2, Milan Badelj je izašao kod gostiju u 60. minuti, a Marko Pajač je ušao u igru za Genou u 78. minuti.

Inter je golovima Lautaroa i Lukakua iz penala svladao u gostima Cagliari s 2:1 i ubilježio i drugu pobjedu. Marcelo Brozović je odigrao svih 90 minuta za Inter, a Marko Rog za otočane. Inter je nakon dva kola vodeća momčad lige.

Parma je u gostima slavila kod Tudorova Udinesea s 3:1, a Sassuolo je s 4:1 nadigrao Sampdoriju.

Rezultati by SofaScore
Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider