Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Rožmanovi puleni uvjerljivi

Rijeka se pobjedom vratila na drugo mjesto, VAR se pokvario

Druga Rijeka sada ima 50 bodova, dva više od Hajduka.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Nogometaši Rijeke vratili su se na drugo mjesto ljestvice Prve HNL 3:1 (1:0) gostujućom pobjedom protiv Istre 1961 u Puli u susretu 27. kola.

Rijeka je do nova tri boda stigla golovima Lončara (5), Čolaka (70) i Murića (90+3), dok je jedini strijelac za domaće bio Perić-Komšić (88).

Prvi pogodak na utakmici Lončar je postigao sjajno izvedenim slobodnim udarcem sa 20-ak metara, on je prebacio živi zid i pogodio gornji lijevi kut nemoćnog Duke, da bi Čolak sredinom drugog poluvremena preciznim udarcem glavom s pet metara nakon ubačaja Tomečaka.

gol expired McGregor objasnio zašto je otišao u mirovinu, žestoko je napao UFC: "Htjeli su gaziti po meni" divider

U samoj završnici domaći su odigrali lijepu akciju, Gržan se probio po lijevom krilu i poslao prizemnu loptu u gostujući peterac gdje je natrčao Perić-Komšić te zatresao mrežu i vratio nadu u pozitivan rezultat. No, nada je kratko trajala, Murić je u trećoj minuti sudačke nadoknade iskoristio dubinsko proigravanje te lobom svladao istrčalog Duku.

Dodajmo i da se u drugom poluvremenu privremeno pokvario VAR sustav. Uzrok je ostao tajna, poznato je samo da ''nije bio u funkciji.''

Druga Rijeka sada ima 50 bodova, dva više od trećeg Hajduka, a 18 manje od vodećeg Dinama. Istra 1961 je ostala osma sa 19 bodova, dva više od devetog Intera iz Zaprešića i desetog Varaždina.

Tablice omogućuje SofaScore LiveScore
Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider