Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Hvalevrijedno ulaganje

VIDEO Još jedan HNL klub postavlja novi travnjak: Dobit će i novi semafor

Nastavlja se hvalevrijedno ulaganje u HNL insfrastrukturu, Istra 1961 dobiva novi travnjak i semafor.

Galerija Istra 1961 mijenja travnjak Istra 1961 mijenja travnjak Istra 1961 mijenja travnjak Istra 1961 mijenja travnjak

Nova SHNL sezona kreće kasnije nego inače, utakmice prvog kola igraju se tek početkom kolovoza, no hrvatski klubovi su već odavno u pogonu.

Nakon Slaven Belupa koji je promijenio travnjak, nastavlja se hvalevrijedno ulaganje u infrastrukturu hrvatskog nogometa. U tijeku je promjena travnjaka na stadionu Aldo Drosina, ali i LED displayja, odnosno semafora.

Istra 1961 uklanja hibridni travnjak koji je dao svoje, a zamijenit će ga novi prirodni travnjak. Također, mijenja se i oko 2450 kvadratnih metara umjetnog travnjaka oko samog igrališta, a poboljšava se i sustav navodnjavanja terena.

Novi semafor bi trebao biti gotov danas, dok bi radovi na travnjaku trebali biti gotovi do 20. srpnja, tako da će u punom sjaju dočekati novu sezonu. 

Sve radove na travnjaku izvodi tvrtka MAXMARA, koja je nedavno promijenila travnjak na stadionu Slaven Belupa u Koprivnici.

Cijena radova je 340 tisuća eura, a financira ih Grad Pula.

Bartol Franjic Bivši dinamovac na pragu potpisa za ukrajinskog prvaka: Debitirat će već u subotu protiv Hajduka? divider

Amra i Edin Džeko FOTO Objava Džekine supruge bacila u trans navijače Hajduka divider

Dinamov grb Dinamo započinje prodaju godišnjih ulaznica: Pogledajte uvjete i cijene! divider

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Više o

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider