Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
drugi susret skupine

Ispunile se crne prognoze: Albanci u odlučujućem okršaju protiv Španjolske B

Hrvatska i Italija odnosno Španjolska i Albanija igraju od 21 sat na Europskom prvenstvu.

Španjolska (Foto: Afp)

Nogometaši Hrvatske protiv Italije će odlučiti svoju sudbinu na Europskom prvenstvu, a pobjednici skupine Španjolci, s druge strane, bez ikakva rezultatskog opterećenja dočekuju susret s Albanijom, koji će se također igrati danas od 21 sat.

Furija Roja u uvodne dvije utakmice dvaput je slavila, prvo mjesto skupine B je osigurala i njihov izbornik Luis de la Fuente bezbrižno iščekuje taj susret.

Naime, može mirne duše odmoriti svoje najvažnije igrače, a sve ukazuje da će za Albance promijeniti kompletnu početnu postavu – čak i golmana!

Hrvatski navijači u Leipzigu VIDEO Pogledajte kako je izgledala cjelodnevnica ludnica u Leipzigu: Hrvati priredili show program! divider

Navijači Srpski mediji uoči okršaja Vatrenih s Italijom: "Hrvati zatražili pjesmu s provokacijama i ustaškim simbolima" divider

Očekuje se kako će od prve minute krenuti u postavi Raya - Navas, Vivian, Laporte, Grimaldo - Merino, Zubimendi, Olmo - Torres, Joselu, Oyarzabal.

"Albanija ima fantastične navijače i već je napravila iznenađenje. Svjesni smo, bit će jako teško. Mijenjat ćemo momčad i osjećamo da je to ispravno. Imamo potpuno povjerenje u svih naših 26 igrača koji su u Njemačkoj.

Svi imaju priliku igrati ovdje na visokoj razini, stoga sam potpuno miran. Zanima nas samo pobjeda jer želimo pobijediti u svakoj utakmici", izjavio je španjolski izbornik.

Auto gol Auto gol provozao "jedine" Talijane u Leipzigu pa naletio na poznato lice: "Taksi je ovdje skup" divider

Hrvatska Talijani u strahu uoči Hrvatske: "To su nitkovi istrošeni u tisućama bitaka, a u obrani imaju čudovište" divider

Dobiju li Albanci kojim slučajem Španjolsku B, mogli bi skočiti na drugo mjesto skupine i izboriti osminu finala, mogli bi proći i s remijem dobije li Hrvatska Italiju.

Hrvatska porazom neće proći skupinu, odnosno neće ni ako remiziraju, a Albanci izbjegnu poraz od Španjolske. Mogla bi otići dalje i remijem, ali u tom slučaju mora se poklopiti još nekoliko rezultata.

Hrvatska - Albanija Ako svlada Italiju i završi na drugom mjestu, Hrvatska već sada zna protiv koga će igrati u osmini finala divider

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider