Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
RB Salzburg čeka pakao

U redu od 6 ujutro: Veliki interes navijača, Rujevica će gorjeti!

Dugački red ispred Rujevice najava je odlične atmosfere koja se očekuje u srijedu na uzvratnoj utakmici 3. pretkola Lige prvaka.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Navijači Rijeke danas su strpljivo čekali kupnju ulaznica za uzvratnu utakmicu protiv Red Bull Salzburga. U srijedu se očekuje puna Rujevica, a momčad Matjaža Keka ima povoljnih 1:1 iz prvog susreta. Ukoliko Rijeka prođe 3. pretkolo ostaje joj još samo play off do Lige prvaka. Također bi osigurali igranje u Europskoj ligi, ali i barem 5,6 milijuna eura.

Rijeka je protiv Istre u uvertiri za veliki okršaj sa Salzburgom otvorila novu, sjevernu tribinu čime je kapacitet povećan za 2.140 mjesta i sada ukupno iznosi 8.191 mjesto. Očekuje se da će sva mjesta biti popunjena – pred Rujevicom su zabilježeni ogromni redovi, a prvi navijači mjesta su zauzeli već u šest ujutro.

Nakon što je prošle sezone osvojila duplu krunu, Rijeka je odlično ušla i u novu sezonu. Osim povoljnog rezultata u prvoj utakmici protiv Red Bulla, dobro im ide i na domaćim travnjacima – nakon tri kola su usamljeni na vrhu s maksimalnih devet bodova.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider