Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
surovi profesionalizam

Fotografija koja obilazi Italiju: Ispisao klupsku povijest, dobio otkaz, sjeo na klupu i sam sjedio satima

Nogomet je ponekad doista surov, jedan dan si klupska legenda, navijači te nose na rukama, ali kad krene nizbrdo, začas te više nema…

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Sad već bivši trener Salernitane Fabrizio Castori uveo je taj klub u Serie A poslije 22 godine posta, međutim nakon samo osam utakmica tekuće sezone dobio je otkaz. Presudio mu je poraz od Spezije, a poslije njega sjeo je na klupu i satima buljio u prazno.

Ovaj 67-godišnji stručnjak prije nekoliko mjeseci u suzama je slavio plasman kluba u Sreie A. Ni ljeto mu nije bilo mirno jer se morao namučiti kako bi osigurao pokoje pojačanje za talijansku elitu, a njegova lijepa priča konačno je došla svojem kraju porazom u zadnjem kolu.

Salernitanu je u Serie A vodio osam utakmica, ali poslije samo jedne pobjede u tom razdoblju dobio je otkaz. Mislio je kako će nastaviti ispisivati povijest kluba još dugo, međutim njegovi su trenutačno zakovani za dno i drže fenjer talijanskog prvenstva sa samo četiri boda. 

Na klupi će ga zamijeniti Stefano Colantuono, međutim navijači nisu sretni načinom na koji se uprava rastala od klupske i gradske legende jer smatraju da se s postojećom momčadi nije ni moglo bolje.

Standings provided by SofaScore LiveScore

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider