Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
pogledajte popis

Isco odlučio napustiti Madrid, odmah se javili iz Barcelone

Španjolski mediji raspisali su se o odlasku Isca iz Real Madrida na kraju sezone.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Isco Alcoron najvjerojatnije na kraju sezone napušta Madrid. Pisalo se o tome i prošle godine u isto vrijeme, no posjeti njegovih agenata pojedinim europskim klubovima raspršili su ovu vijest po španjolskim medijima. Ugovor mu istječe u ljeto 2018. i odlazak u sljedećem prijelaznom roku vrlo je izgledna opcija.

Teško da ga itko može kriviti što želi otići, jer otkad je stigao u Real odigrao je 58 % mogućih minuta. Ima 25 godina i bio je predodređen za vođu nove generacije Furije, ali u Realu nije dobio pravu šansu ni kod Ancelottija, ni kod Beniteza, ni kod Zidanea.

Isco jednostavno ne može upasti u vezni red pored Modrića i Kroosa, čak ni pored Casemira kao jedinog klasničnog ''presretača'', kao ni u napadački trojac kojeg čine Ronaldo, Benzema i Bale. I ove minute što ih je dobio uskakao je nakon nečijih ozljeda, a čak ni tada ne bi bio standardan, već bi bio tek u rotaciji Zidaneovih džokera s klupe.

Nogometaš iz Malage za mnoge je izgubio četiri godine u Madridu. Možda bi u nekom drugom klubu bio vođa momčadi, ali je bio strpljiv i čekao obećanu priliku. Ona nije došla i sada u redu stoje Juventus, Chelsea i Manchester City, klubovi u kojima su Iscovi emisari navodno viđeni.

Madridski mediji ne spominju i četvrti klub, a to je Barcelona. Poznato je da Barca voli takve igrače te mnogi misle kako mu je Camp Nou prirodnija sredina od Santiago Bernabeua. Već smo pisali kako Barcelona ima plan, dok Mundo Deportivo već piše kako bi Andalužanin postao 13. nogometaš koji je prvo igrao za Real, a kasnije u karijeri nosio dres Barcelone.

Ponuda ne nedostaje, a prelazak u Barcu bio bi pljuska Realu koji će to pokušati izbjeći pod svaku cijenu. Ukoliko se to ipak dogodi, pridružio bi se sljedećoj dvanaestorici koja su prije dresa Barce nosili onaj Reala.

Samuel Eto'o
Luis Enrique
Robert Prosinečki
Gica Hagi
Julen Lopetegui
Alfonso Pérez
Dani García Lara
Jesus Pereda
Lucien Müller
Juan Marrero Hilario
José Ángel Berraondo
Henri Normand

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Više o

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider