Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
pogledajte bolje što je jeo

Isco je izbrisao ovu fotografiju, javno otpilio Barcu i poslao im poruku

Isco Alarcon definitivno neće u budućnosti obući dres Barcelone.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Jedna obična fotografija u španjolskim je medijima i na društvenim mrežama podigla malu prašinu, no ubrzo je Isco sve objasnio. Prvo je na Instagramu objavio fotografiju na kojoj zvijezda Reala i njegovi prijatelji objeduju, a ispred njega je vrećica čipsa u bojama Barcelone. Da, čipsevi, japanke i deterdženti u bojama klubova postoje svuda u Europi (po njima je najpoznatiji Manchester United) za one koji se takvim proizvodima smiju u Hrvatskoj.

Odmah su krenuli komentari na društvenim mrežama, a kad je ovaj vidio gdje to vodi uklonio je fotografiju te je zamijenio sa sličnom na kojoj nema vrećice s čipsom koji je jedan od sponzora Barce.

Nakon par sati se opet javio te putem Twittera poručio:

''Ne idem u Barcu. S ovom fotografijom htio sam poručiti kako ćemo ih smazati kao čips. Hala Madrid'', napisao je nogometaš iz Malage, a onda se dodatno opravdao kako nije jeo sporni čips.

Ohrabrio se nakon dogovora s Realom

Isco je tako poslao poruku Barceloni uoči skorašnjeg El Clasica koji je na rasporedu 23. travnja u Madridu. No mnogi se pitaju zašto ovakve poruke nije slao Realovom najvećem rivalu dok je trajala višetjedna sapunica oko povećanja plaće i novog ugovora.

Podsjetimo, Iscov agent prenosio je medijima igračevo nezadovoljstvo statusom u Realu. Nije dobivao puno minuta kod Zidanea, ali ni kod njegovih prethodnika Ancelottija i Beniteza. Općenito nije bio zadovoljan tretmanom u posljednje četiri godine te je počeo koketirati s odlaskom ovog ljeta.

Na Santiago Bernabeuu nisu previše trzali dok se nisu u medijima pojavile priče o mogućem prelasku u Barcelonu. Iako Isco u ugovoru ima nedavno otkrivenu klauzulu po kojoj ne smije otići u Barcu, njegov se agent sastao s Kataloncima te se u medijima pojavila priča po kojoj bi pričekao ljeto 2018. i besplatno preselio u najvećeg rivala.

Poznato je da na Camp Nouu traže zamjenu za Andresa Iniestu, a Isco im je bio drugi izbor nakon Thiaga Alcantare čiji je odlazak Bayern zabranio. Stvar je držala vodu, ali na kraju se pokazalo kako su Isco i njegov agent odigrali sjajnu partiju šaha s Realom koristeći Barcu kao oružje. Na kraju je postignut dogovor s Madriđanima i Isco bi u budućnosti napokon trebao dobiti priliku koju toliko strpljivo čeka.

Ove je sezone svojim golovima i potezima nekoliko puta Realu donio važne bodove te spasio utakmicu pored sve sterilnijeg trojca BBC. Pokazao je da zna i može, samo je pitanje koga će uskoro izbaciti iz standardnog trojca u veznom redu Modrić – Kroos – Casemiro. Ovaj potonji se pokazao kao obavezan u najtežim utakmicama zbog balansa u veznom redu, ali sljedeće sezone netko će morati otpasti.

Ili će Zidane ili netko drugi promijeniti formaciju Reala, a ta ideja ima sve više poklonika u Madridu. No onda više neće postojati slavni trojac u napadu.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Više o

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider