Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
tipični pippo

Urnebesni razgovor talijanskih ikona: "Sjećaš se gola Hrvatskoj? Pravio sam se da sam dirao loptu"

Legendarni talijanski napadači prisjetili su se utakmice protiv Hrvatske na Svjetskom prvenstvu 2002. godine.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Poznati sportaši u posljednje vrijeme prakticiraju razgovore uživo putem Instagrama koje istovremeno mogu pratiti njihovi fanovi. Jedan takav odradili su legendarni talijanski nogometaši Filippo Inzaghi i Christian Vieri.

Njih dvojica prisjetili su se dobrih starih vremena u dresu reprezentacije Italije, s kojom je Inzaghi 2006. godine bio prvak svijeta, a pritom i utakmice protiv Hrvatske na Svjetskom prvenstvu 2002. godine. Italija je povela golom Vierija, no uslijedio je preokret preko Olića i Rapaića.

Ante Rebić, Šime Vrsaljko, Danijel Subašić, Mario Mandžukić i Duje Ćaleta-Car (Photo: Petar Glebov/PIXSELL) Za ovom dvojicom danas luduju djevojke, pogledajte ih kad su bili cimeri kao klinci divider

U samoj završnici Italija je izjednačila, no pogodak je poništen zbog prekršaja Inzaghija. MAterazzi je poslao dugačku loptu prema kaznenom prostoru Hrvatske, ona je dva puta odskočila i nije nikoga dirala, te je ušla u gol.

Inzaghi je pritom povlačio hrvatskog igrača i sudac je svirao prekršaj te poništio pogodak. Inzaghi, koji je bio u zaleđu, ali nije dirao loptu, je pokušao zavarati suca i igrače te pogodak pripisati sebi.

"Bobo, sjećaš se gola Hrvatskoj? Pravio sam se da sam dirao loptu?", upitao je Inzaghi Vierija koji je imao spreman odgovor.

gol expired Sportsko-ljubavna priča: Napustio prvaka Europe kako bi igrao u istom gradu s djevojkom divider

"Nikada se nisam toliko smijao kao tada. Ušao si u kazneni prostor kao da trčiš u kontru, lopta je ušla i ti si počeo slaviti. Tek smo u svlačionici vidjeli da nitko nije dirao loptu, a da si ti pritom slavio kao da si zabio gol", rekao je kroz smijeh Vieri.

Hrvatska je slavila u toj utakmici i izborila priliku proći u osminu finala, međutim Vatreni su poraženi od Ekvadora u posljednjoj utakmici u skupini i propustili su proći dalje. Italija je pak zaustavljena odmah u osmini finala od domaćina Južne Koreje.

gol expired Katastrofa za talentiranog hrvatskog skijaša: Slomio potkoljenicu, ugradili mu "čavao"! divider

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider