Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
"dotaknuli smo dno"

Svi se sprdaju s Barcom, pogotovo s jednim igračem, a stigle su i prve reakcije: "Sramota! Prvi ću otići"

Barcin senator poslao je jasnu i oštru poruku nakon neviđenog debakla.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

"Neće igrati protiv neke bundesligaške momčadi, nego protiv Barcelone, najbolje momčadi na svijetu", rekao je samouvjereno Arturo Vidal uoči utakmice Bayerna i Barcelone u četvrtfinalu Lige prvaka.

Kako su mu se samo te riječi obile o glavu. Bayern je ponizio Barcelonu s čak 8:2 i zadao im najgori poraz u povijesti. Mnogi su nakon takvog raspleta izvukli Vidalovu izjavu, pa je Čileanac posebno na meti nakon utakmice.

Društvene mreže gore od reakcija, što i ne čudi jer ovakva utakmica doista se rijetko viđa. Sve je puno šala na račun Barcelone, a pogotovo Vidala zbog spomenute izjave.

gol expired Bayern srušio rekord Lige prvaka, Barcelona nikad nije doživjela ovakav debakl: Perišić nastavio sjajnu formu divider

Stigla je i prva reakcija iz Barcina tabora. Gerard Pique je prvi stao pred mikrofone i dao iskrenu izjavu.

"Užasna utakmica i užasan osjećaj, sramota nas je. Ne možete tako igrati, nije to ni prvi ni drugi ni treći put. Nadam se da će ovo pomoći, svi moramo promisliti", rekao je.

"Klub treba promjene i tu ne govorim o igračima i trenerima, ne želim upirati prstom u nikoga. Klub treba razne vrste promjena. Nitko nije nezamjenjiv. Prvi ću dobrovoljno otći ako treba, mislim da smo dotaknuli dno. Moramo svi pogledati što je najbolje za Barcelonu", dodao je.

 

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider