Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
poluvrijeme za pamćenje

Bayern srušio rekord Lige prvaka, Barcelona nikad nije doživjela ovakav debakl: Perišić nastavio sjajnu formu

Nezaboravnih prvih 45 minuta gledali smo u Lisabonu.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Žestoko je počela utakmica Barcelone i Bayerna u četvrtfinalu Lige prvaka - već u četvrtoj minuti Thomas Müller zabio je za vodstvo.

Barcelona je uskoro izjednačila autogolom Davida Alabe, pa zatim još nekoliko puta opasno ugrozila gol Bayern, ali malo loša realizacija, malo vratnica i Bavarci su preživjeli nalet Katalonaca.

Kazna Bayerna bila je nemilosrdna - do 31. minute utrpali su još tri gola, a mogli su i više. No i to je bilo dovoljno - nikad dosad nijedna momčad u utakmici nokaut faze Lige prvaka nije brže zabila četiri gola.

gol expired Barcelona doživjela najgori poraz u povijesti: Bayern im utrpao čak osam golova, zabio i Perišić! Bavarci u polufinalu Lige prvaka divider

Istovremeno, Barcelona je oborila negativan rekord - prvi put u povijesti kluba primili su četiri gola u prvom poluvremenu u utakmici Lige prvaka.

Sudjelovao je i Ivan Perišić, strijelac drugog gola. On je tako zabio treći gol u zadnjih pet utakmica Lige prvaka nakon što je prije toga imao sušu koja je trajala čak 19 utakmica, još od one poznate golčine Arsenalu sad već davne 2011. dok je igrao za Borussiju Dortmund.

Prvih 45 minuta bilo je samo uvetira - isti rezultat ponovio se i u nastavku, pa je na kraju bilo čak 8:2 za Bayern.

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider