Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Kakav majstor

Internet se smije urnebesnim škaricama sad već kultnog stopera Man Utd-a: Baš u njegovu stilu

Manchesterov stoper često zna kidati živce svojim navijačima, ali oproste mu kada povuče ovakav potez.

Škarice Phila Jonesa (Foto: Screenshot) (Foto: Screenshot)

Phil Jones zasigurno ne spada u samu stopersku elitu, ali ovaj borbeni i požrtvovni 27-godišnjak već osam godina brani boje Manchester Uniteda.

Jones nerijetko zna kidati živce navijačima Uniteda svojim reakcijama, ali ne može mu se osporiti da je postao jedna od onih kultnih, omiljenih nogometnih ličnosti. Gotovo da nema fotografije na kojoj je njegovo lice bez grimasa koje su već postale njegov zaštitni znak, a svako toliko nasmije publiku nekim urnebesnim potezom.

Šef javno "oprao" Kovača, on se ispričao, ali i nastavio po svom: "Nije mi se to svidjelo" Niko Kovač (Foto: AFP) Niko Kovač (Foto: AFP) Niko Kovač s trofejem Bundeslige (Foto: AFP) Karl-Heinz Rummenigge i Uli Hoeness (Foto: AFP)

Jedan takav dogodio se u prijateljskoj utakmici protiv norveškog Kristiansunda, u kojoj je Manchester slavio s 5:0.

Jones je u 11. minuti pokušao dovesti svoju momčad u vodstvo atraktivnim udarcem preko glave. Međutim, nije to baš ispalo kako je planirao – sam je sebi obranio udarac pogodivši vlastitu ruku. Ta se situacija brzo proširila društvenim mrežama, a Jones je postao hit ne prvi, a vjerojatno ni zadnji put u karijeri.

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider