Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Čekaju odgovor

Inter se četvrti put sastao s Perišićevim kumom: Di Marzio otkrio koliko nude i u čemu je problem

Ivan Perišić tražio je navodno 6.000.0000 eura po sezoni. Inter je ponudio 5.000.000 fiksno i ostalo kroz bonuse, ali oni nisu lako ostvarivi.

Ivan Perišić i Josip Brekalo (Foto: xSpada LaPressex via Guliver image)

Hrvatski reprezentativac Ivan Perišić prošli vikend završio je klupsku sezonu u Interu, crno-plavi pobijedili su Sampdoriju, ali Vatreni je poslije samo sat vremena napustio igru zbog ozljede. Postoji mogućnost da mu je to bila posljednja utakmica u dresu talijanskog viceprvaka jer mu uskoro istječe ugovor, no zasad još ni on ni njegov poslodavac nisu odustali od novog.

Problem predstavljaju detalji, Inter je najprije nudio 4.000.000 eura po sezoni, ali razišli su se u duljini ugovora i iznosu godišnje plaće, a jučer su se četvrti put susreli kako bi konačno riješili to pitanje. Ivana je zastupao najbolji prijatelj i kum Frane Jurčević, a Gianluca di Marzio tvrdi kako je Inter povisio svoju ponudu na 5.000.000 eura po sezoni fiksno plus bonuse.

Igrači Milana drže poruku protiv Intera Zbog ove poruke na slavljeničkom busu Milana pokrenuta je istraga: Ismijavali su Inter divider

Inter čeka odgovor

Nisu željeli isplatiti 6.000.000 eura po sezoni koliko je navodno tražio Ivan, ali neki od bonusa su navodno vrlo lako dostižni. Međutim, jedan bonus je vrlo težak za ispuniti pa Di Marzio tvrdi kako bi Perišić, zadovolji li ove laganije bonuse, mogao svoja primanja natjerati do 5.500.000 eura po sezoni.

U Interu se nadaju kako će Ivanov agent prihvatiti ovu ponudu te kako će zadržati jednog od najboljih igrača još dvije sezone. Ne dogovore li se, Perišić može napustiti klub za pet tjedana. Moguće destinacije su rival Juventus i premierligaški gigant Chelsea.

Ivan Perišić Ivan Perišić napustio teren na nosilima pa završio na štakama divider

Pregovaraju od studenog

Jučer je dakle bio četvrti sastanak Intera i Perišićevog enturaža na ovu temu. Počeli su pregovarati još prošlog studenog, a posljednji put 11. svibnja tekuće godine kad su ga zamolili da pričeka kraj sezone kako bi pokušali pronaći dogovor.

Ivanu to nije dobro sjelo i poslije finala kupa rekao je kako se s najboljim igračima ne čeka produljenje ugovora do zadnjeg časa. Dan D je stigao i Inter više nema previše manevarskog prostora, uskoro moraju odlučiti hoće li ga zadržati ili pustiti neka ode…

Tablica Serie A

Standings provided by SofaScore LiveScore

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider