Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
brz oporavak!

Ivan Perišić napustio teren na nosilima pa završio na štakama

Perišić je zabio gol pa kasnije morao izaći iz igre na nosilima.

Ivan Perišić (Foto: Guliver image)

U sklopu 38. kola Serie A Inter je s 3:0 pobijedio Sampdoriju, ali nije uspio doći do naslova prvaka jer je Milan također slavio u zadnjem kolu i potvrdio titulu.

Gol za Inter zabio je i hrvatski reprezentativac Ivan Perišić, no sjajni napadač Intera izašao je iz igre u 60. minuti utakmice. Teren je morao napustiti na nosilima, a kasnije je završio i na štakama.

Trenutno nije poznato o kakvoj se točno ozljedi radi i isto tako ne zna se hoće li Perišić doći na okupljanje reprezentacije 30. svibnja za četiri utakmice u Ligi nacija.

gol expired VIDEO Netko je pustio lažnu vijest o kasnom golu u Manchesteru, cijeli Anfield nasjeo i proključao divider

Nepoznata budućnost

Perišiću ovog ljeta istječe ugovor s talijanskim velikanom u kojem igra od 2015. godine, a Inter mu još nije ponudio novi ugovor pa se nagađa da bi hrvatski reprezentativac mogao napustiti Inter i ostvariti novi transfer.

Navodno su zainteresirani Chelsea, Juventus i Tottenham, no postoji mogućnost da mu Inter ipak ponudi novi ugovor, ipak je bio jedan od najboljih igrača slavnog talijanskog kluba ove sezone.

 

Problemi za Dalića

Hrvatska nogometna reprezentacija u 13 dana ima čak četiri utakmice. Prvo Austrija dolazi u Osijek 3. lipnja, nakon toga Francuzi stižu na Poljud 6. lipnja. Kasnije Vatreni igraju u Francuskoj i Danskoj. Sve to uz prijenos na Novoj TV i gol.hr-u.

Tjedan dana do okupljanja Zlatko Dalić ima nekoliko problema sa slaganjem momčadi. Osim Perišića,  problema s ozljedom ima i Mateo Kovačić, koji je imao puno sreće u nedavnom dvoboju protiv Leedsa. Daniel James mu je krvnički uletio u nogu i skoro ga teško ozlijedio.

Gotovo svi igrači dolaze na okupljanje 30. svibnja, a Luka Modrić bi se trebao nešto kasnije priključiti jer 28. svibnja igra finale Lige prvaka protiv Liverpoola.

Problema s ozljedom imao je i Josip Juranović, ali on bi trebao biti spreman za prvu utakmicu protiv Austrije.

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider