Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Loša vijest za Hajduk

Vremena je malo, a pritisak je sve veći: Inter ipak želi zadržati Perišića, ponudili su mu bogatiji ugovor!

Ivan Perišić je ponajbolji igrač milanskog Intera ove sezone, ali ugovor mu ističe na kraju sezone.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Nakon što je upisao asistenciju u susretu 5. kola Lige prvaka protiv Šahtara, hrvatski reprezentativac Ivan Perišić natjerao je čelnike milanskog Intera da "odriješe kesu" i ponude mu novi, bogatiji ugovor.

Budući da mu ugovor ističe već 30. lipnja sljedeće godine, Nerazzuri riskiraju da im ponajbolji igrač ove sezone "odleti" posve besplatno. Iako su mu 33 godine, Perišić već nekoliko utakmica pokazuje da je itekako zaslužio produženje ugovora. Međutim, sve zapinje na plaći.

Nerazzuri su mu prvotno ponudili tri milijuna eura godišnje plaće, što je u odnosu na trenutačni ugovor, po kojem zarađuje pet, ipak premalo. No, na stolu je sada nova ponuda.

Ponudili su mu tako novi ugovor prema kojem bi, s bonusima, mogao zaraditi i do četiri milijuna eura godišnje. To je svakako bolji ugovor, ali hoće li to biti dovoljno za Perišića, tek ćemo saznati.

gol expired Dva scenarija koja čekaju Dinamo u 2022.: S jedne strane Barca i Milan, a s druge Partizan divider

Njegova želja je jasna, on želi produžiti ugovor s Interom, ali ne i pod svaku cijenu. Svjestan je kako unatoč godinama još uvijek može odraditi sezonu-dvije na visokoj razini i uzeti dobar ugovor.

Ako se to i ne dogodi, uvijek mu preostaje sigurna opcija - povratak kući, u Hajduk, koji bi ga širokih ruku prihvatio.

Ugledna Gazzetta dello Sport piše kako bi se u slučaju odlaska "Ivana Groznog" Inter morao pokriti dovođenjem njegove zamjene i da se ne isplati sad ga se rješavati dok igra ovako dobro.

Ne ostane li, Perišić ima, dakle, opciju s Hajdukom, ali i čitav niz ponuda iz Bundeslige i Premiershipa...

 

Standings provided by SofaScore LiveScore

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider