Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
stara dama i dalje vodi

Inter propustio veliku šansu: Nisu iskoristili Juventusov kiks, Parma ih zaustavila

Inter se mogao vratiti na vrh Italije, ali tamo ostaje Juventus.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Nogometaši milanskog Intera propustili su priliku vratiti se na čelo ljestvice talijanskog prvenstva. Na svom stadionu u susretu 9. kola igrali 2:2 (1:2) s Parmom i tako nisu iskoristili kiks Juventusa koji je ranije u subotu igrao 1:1 na gostovanju kod novog prvoligaša Leccea.

Inter je poveo u 23. minuti kada je udarac Candreve na putu prema golu pogodio braniča Parme Dermakua i promijenio smjer.

Samo tri minute potom Brozović je neoprezno izgubio loptu na sredini igrališta, što je iskoristio Karamoh te nakon lijepog solo-prodora odličnim udarcem sa 20-ak metara poravnao na 1:1. Već u 30. minuti Parma je preokrenula rezultat u svoju korist kada je Gervinho okrunio odličan protunapad.

gol expired Trener Slavena objasnio kako je pao bizaran gol, ali i bocnuo Hajduk: "Malo 'h' od Hajduka'' divider

Na 2:2 izjednačio je Lukaku u 51. minuti, a domaći do kraja susreta ipak nisu uspjeli postići pobjednički pogodak kojim bi zasjeli na čelo ljestvice.

Marcelo Brozović igrao je čitavu utakmicu za Inter koji sada ima 22 boda, jedan manje od Juventusa, a pet više uz utakmicu više od treće Atalante. Parma je sedma sa 13 bodova.

Ranije u subotu Juventus je u Lecceu poveo golom Dybale iz kaznenog udarca u 50. minuti, a poravnao je Mancosu također s bijele točke samo šest minuta potom. Mario Mandžukić nije konkurirao za nastup u momčadi Juventusa.

gol expired Kramarić opet zabio, najžešći njemački derbi bez pobjednika, Bayern slavio divider

Rezultati by SofaScore

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Više o

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider