Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
conte ga "ne voli"

Inter digao ruke od osvajača Lige prvaka: Ne treba im Perišić, aktualizirao se povratak u Bundesligu

Ivan Perišić neće karijeru nastaviti u Interu, koji će napraviti sve što je u njegovoj moći da proda hrvatskog krilog napadača.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Talijanski mediji, točnije Corriere dello Sport prenosi vijest da je Inter odlučio prodati hrvatskog reprezentativca Ivana Perišića. Razlog je dolazak Artura Vidala iz Barcelone, za kojeg sada treba napraviti financijskog mjesta.

"Inter želi žrtvovati Perišića, svjetskog viceprvaka, koji se prošlog tjedna vratio u Milano nakon jednogodišnje posudbe u Bayernu. Inter je odustao od njega, a ugovor mu vrijedi do ljeta 2022. godine", prenosi spomenuti medij.

Perišić se u Inter vratio kao osvajač Lige prvaka s Bayernom, no očito nije igrač po ukusu Antonia Contea, trenera milanske momčadi, koji u glavi ima neke druge zamisli.

gol expired Mađari osvetnički čekaju Dinamo: Otkrili da će najopasniji igrač imati poseban motiv divider

Prema prvim informacijama, Perišić bi se mogao vratiti u Bundesligu, ali ne u Bayern. Navodno su neki drugi klubovi, koji su ovog ljeta izgubili svoje ponajbolje igrače na tržištu, zainteresirani za usluge hrvatskog krilnog igrača.

U medijima se ponovno zakotrljala i priča da ga želi Manchester United, a što će na kraju biti sa sjajnim hrvatskim reprezentativcem, pokazat će vrijeme. U svakom slučaju, opcija mu ne bi trebalo nedostajati.

gol expired Gotovo svi se pridržavaju mjera na Hanžeku, a gradonačelnik se pred svima ljubi s hrvatskom ljepoticom divider

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider