Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Postoji jedna prepreka

Nije ni sjena igrača kakav je bio, ali nudi mu se put za bijeg: ''Spremni su okončati katastrofu u Unitedu''

Inter Milan mogao bi ponuditi zvijezdi Manchester Uniteda Alexisu Sanchezu put za bijeg s Old Trafforda.

Alexis Sanchez (Foto: AFP) (Foto: Afp)

Alexis Sanchez nije se dobro proveo u ManUtd-u. Od dolaska iz Arsenala nikad nije uspio ponoviti slične igre u kontinuitetu, a čini se kako bi ovo ljeto lako mogao napustiti Old Trafford.

Iako njegova karijera u Manchesteru nije prošla kako je planirao, Sanchez nije zaboravio igrati nogomet, a put za spas mogao bi pronaći u talijanskom Interu. Čileanac trenutačno nije ni sjena igrača kakav je bio u Arsenalu, a stigao je kao jedno od ključnih pojačanja u borbi za trofej.

Međutim, u 43 nastupa za United Sanchez je upisao pet golova i devet asistencija. Premalo za igrača njegove kvalitete. Sada je čak izgubio i mjesto u momčadi te je vrlo izgledno da će se ovo ljeto preseliti u Serie A.

Paul Pogba (Foto: AFP) Novi val kritika prema Pogbi: ''Igra kao netko tko ne želi biti ovdje, a svi znamo tko utječe na njega'' divider

Prema Independentu, Inter Milan mogao bi potpisati ugovor sa Sanchezom i tako mu dati priliku za novi početak. U daljnjem izvješću stoji da je ''Inter spreman okončati katastrofu Alexisa Sancheza u Manchester Unitedu''.

Ali nije sve tako jednostavno. Sanchez trenutačno zarađuje 500.000 funti tjedno ako se uključe bonusi, a znamo kako to ni izbliza ne bi imao u Interu te da za njega momentalno ne postoji neko veliko tržište. Sanchez bi prvo trebao pristati na mnogo manju plaću od trenutne, a prema posljednjim informacijama, ''razmišlja je li takvo nešto vrijedno rezanja plaće''.
 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider