Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Internet je neporažen

Europski giganti sprdaju se s UEFA-om zbog fijaska na ždrijebu: Evo kako su reagirali Inter, Chelsea, United, Atletico...

Spektakularan UEFA-in fijasko na ždrijebu parova Lige prvaka neke je nasmijao, a nekima nije do smijeha...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

UEFA je u ponedjeljak spektakularno kiksala i morala ponavljati ždrijeb nokaut faze Lige prvaka, a fijasko s "dvije verzije“ ždrijeba Internet je jasno iskoristio za ismijavanje nesposobnosti čelnika krovne europske organizacije. Kroz dan u sprdnju su se uključili i ostali klubovi i igrači…

"Prodajemo turistički vodič za Amsterdam,“ napisali su iz Intera. Nikad korišten. Garant. Najradije bi ga uvalili Benfici.

Inter je u prvoj verziji ždrijeba izvukao Ajax, ali zbog UEFA-ine pogreške sad mora na puno teži put, kod jednog od favorita turnira Liverpoola.

Otočani su također raspoloženi za šalu. Chelsea je u oba pokušaja izukao francuskog prvaka Lille, što su jasno ocijenili dobrim ždrijebom, pa su na grafici na društvenim mrežama prvu verziju svoje službene objave o sljedećem suparniku u LP-u prekrižili Lille i ispod ponovo kopirali identičnu verziju.

Manchester United je u svojoj verziji iste objave oba puta bio prilično hladan, objavio je najprije da su izvukli PSG pa madridski Atletico, ali su na društvenim mrežama španjolskog kluba tagirali svog suparnika u stilu – šta vi kažete na ovo?

Atletico je bio među oštećenim klubovima pri izvlačenju i odmah je stupio u kontakt s UEFA-om i prijavio debakl pri ždrijebu.

Englezi nisu odgovorili, ali zato jest njihov igrač Bruno Fernandes koji bi najradije "treće izvlačenje“.

Ostali su klubovi uglavnom bili umjereni ili čak hladni u svojim objavama na društvenim mrežama, ali to je jasno jer poslije ove UEFA-ine pogreške nije svima do smijeha.

A kad su krenuli giganti, uključili su se i manji klubovi, čak i oni koji nemaju veze s Ligom prvaka, pa je čovjek zadužen za društvene mreže u španjolskom Leganesu plasirao svoju foru - a gdje smo mi u ždrijebu - UEFA?

Kad su ovako zbunjeni, vrijedi probati...

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider