Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Razbijeni snovi

Incident u Londonu, njemački novinari napadnuti tijekom prijenosa: "To još nismo doživjeli"

Njemački novinari ARD-a napadnuti su od strane engleskih navijača tijekom radioprijenosa utakmica West Hama i Eintrachta u polufinalu Europske lige…

Navijači Eintrachta iz Frankfurta nakon pobjede nad West Hamom u Londonu (Foto: Afp)

Na sinoćnjoj prvoj polufinalnoj utakmici Europske lige između West Hama i Eintrachta dogodio se incident, koji se mogao čuti u izravnom prijenosu na njemačkom ARD-u.

Naime, tijekom radioprijenosa napadnuti su komentatori Timo Brockmeister i Philipp Hofmeister, koji su bili smješteni u zadnjem redu novinarske lože, tako da su bili na korak od publike.

Njih dvojica tvrde da su ih zasad nepoznati domaći navijači udarili sleđa i strgnuli im slušalice s glave.

"Moji snovi o engleskom nogometu razbijeni su. Imali smo stalan osjećaj da bi nas netko mogao udariti ili pogoditi nečim", u jednom trenutku tijekom prijenosa kazao je Hofmeister.

Iz West Hama su poručili da će pregledati snimke sa sigurnosnih kamera te da će poduzeti određene akcije kako bi se inkriminirani navijači sankcionirali. Naravno, ako se tumačenje njemačkih novinara pokaže točnim.

Poznati škotski televizijski komentator Derek Rea oglasio se na Twitteru:

"Komentatori ARD-a kažu da su ih napali engleski navijači nakon West Hamova gola za 1:1. To se moglo čuti u prijenosu, koji je nakratko prekinut. Oni tvrde: 'Takvo što još nismo doživjeli'", napisao je Rea.

Utakmica se igrala na West Hamovu Olimpijskom stadionu u Londonu, a Eintracht je pobijedio s 2:1.

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider