Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Dobio dozvolu

Ima jedan nastup za Španjolsku, ali sad je odlučio promijeniti reprezentaciju

Bivši španjolski reprezentativac Inaki Williams odlučio igrati za Ganu.

Inaki Williams (Foto: Afp)

Inaki Williams, 28-godišnji nogometaš Athletic Bilbaa, odlučio je kako će u nastavku karijere nositi dres reprezentacije Gane. Tu je odluku objavio putem društvenih mreža.

Roditelji ovog napadača rođeni su u Liberiji, ali su zbog građanskog rata u toj zemlji pobjegli iz domovine te su preko izbjegličkog kampa u Gani doselili u Španjolsku, točnije u Bilbao gdje se 1994. godine rodio Inaki.

Alexia Putellas i igračice Barcelone slave plasman u finale Lige prvaka Katalonija puca od bijesa: Teška ozljeda Barcine zvijezde, rafalna paljba po španjolskom savezu i izborniku divider

Želi u Katar

Od 2014. godine Williams je član Athletica za koji je odigrao čak 272 prvenstvene utakmice te je pritom postigao 53 gola. U karijeri je, inače, ostvario 17 nastupa za španjolsku reprezentaciju do 21 godine, a odigrao je i jednu utakmicu za seniorsku reprezentaciju Španjolske. Nastupao je i za reprezentaciju Baskije, a sada se odlučio staviti na raspolaganje Gani.

Moguće je tako da će Inaki Williams nastupati na Svjetskom prvenstvu kojem je krajem godine domaćin Katar. Gana je izborila plasman na prvenstvo te će u skupini za suparnike imati Portugal, Urugvaj i Južnu Koreju.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider