Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Iznenadio odgovorom

Igrao za Real, ali u finalu Lige prvaka će navijati za Liverpool: Za sve je kriva jedna osoba

James Rodriguez sve je iznenadio odgovorom za koga će navijati u finalu Lige prvaka.

James Rodriguez (Foto: Instagram/James Rodriguez/Screenshot)

Iako je prije samo pola godine potpisao za katarski Al-Rayyan, kolumbijski nogometaš James Rodriguez otvoreno priznaje da je pogriješio i da se već ovog ljeta želi vratiti u Europi.

O planovima za budućnost, ali i skorom finalu Lige prvaka pričao je na Twitchu pa sve iznenadio odgovorom za koga će navijati 28. svibnja u Parizu, Real Madrid ili Liverpool.

Iako je nekoliko godina nosio dres "kraljevskog kluba" i s njima dva puta dizao pehar Lige prvaka, James će navijati za englesku momčad, i to zbog jedne osobe.

"Volio bih da Liverpool osvoji Ligu prvaka. Imam dosta prijatelja u Real Madridu, dobra su momčad, ali zbog Luisa Diaza navijam da Liverpool pobijedi i osvoji trofej", priznao je kolumbijski nogometaš.

Njegov sunarodnjak Luis Diaz je ove zime stigao u englesku momčad iz Porta za odštetu od 45 milijuna eura, a do sada je upisao pet golova i četiri dodavanja u 22 nastupa za momčad Jurgena Kloppa.

James plijenu pažnju izgledom, a ne igrom 

Kako je u karijeri nosio dres Real Madrida i Bayerna Munchena, sve je neugodno iznenadila vijest o njegovm odlasku na Bliski istok, ali čini se da je miris novca bio jači.

Je li se napokon osvijestio i odlučio posvetiti nogometu na elitnoj razini, ubrzo ćemo saznati, ali posve je jasno kako mu nogomet nije bio na prvom mjestu u posljednjih nekoliko mjeseci.

Prošlih mjeseci više se pričalo o njegovom izgledu, nego o sjajnim potezima na terenu. Tako je prije nekoliko dana dospio u skoro sve svjetske medije zbog nove frizure, obojao je kosu u rozo...

 

 

 

 

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider