Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
neće to ići samo tako

Tenzije u PSG-u: Plan bogatih vlasnika naletio na zid, igrači se pobunili

Nema mira u PSG-u, moraju smislit što će s Ligom prvaka, a i kako će se dogovoriti s igračima.

Neymar i Thiago Silva (Foto: Afp)

Iako se radi o jednom od najbogatijih svjetskih klubova, kriza kuca i na vrata PSG-a. Sezona u Francuskoj je otkazana, što znači velike gubitke za klubove, pa tako i Parižane. Predsjednik kluba Nasser Al-Khelaifi najavio je rezanje plaća, ali njegov plan naletio je na zid.

Al-Khelaifi je izjavio kako očekuje da će se njegove zvijezde ''potruditi za svoj klub'', ali čini se da one imaju nešto drugačiju viziju. Igrači su njegov prijedlog smanjenja plaća odbili, javlja L'Equipe.

Igrače predstavljaju kapetan Thiago Silva i dokapetan Marquinhos, dok je za klub pregovarao sportski direktor Leonardo. Nije poznato kakvi su prijedlozi bili na stolu, ali pregovori će se nastaviti.

Bundesliga Bundesliga na korak do povratka: Dobili zeleno svjetlo, čeka se još samo jedna potvrda

Procjenjuje se da će PSG izgubiti nešto više od 200 milijuna eura do kraja sezone. Nositelji prava prijenosa isplatit će samo dio od preostale rate, a tu su i gubici od utakmica koji u PSG-ovu slučaju nisu mali jer njihove domaće utakmice prosječno uživo gleda 47.000 ljudi.

Veliko je pitanje i što će biti s PSG-ovim nastupom u Ligi prvaka s obzirom na to da je kolektivni sport u Francuskoj zabranjen barem do kolovoza. Al-Khelaifi je najavio da bi Parižani mogli europske utakmice igrati izvan Francuske.

Povratku koje lige se najviše veselite?

Ramos ljubi Modrića Luka Modrić javio se iz žarišta epidemije u Španjolskoj i opisao čime se sad bavi

Nastavi čitati

Nastavi čitati