Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Svaka im čast!

Nokautirali Juve pa onda i City: Lyonov heroj otkrio tajnu senzacionalnog uspjeha

Lavovi su iznenadili Juventus u osmini finala, a zatim i Manchester City u četvrtfinalu koje se igralo na jednu utakmicu.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Moussa Dembele, dvostruki strijelac za Lyon koji je u četvrtfinalu Lige prvaka svladao Manchester City s 3:1, istaknuo je da se promijenila atmosfera u svlačionici i da su danas vrhunska ekipa.

"Nije lako gledati utakmicu s klupe, ali zato kad dobijete priliku imate dodatni motiv da napravite nešto za ekipu. Meni je to uspjelo večeras. Također, treba reći da se je atmosfera u svlačionici promijenila i mi smo danas vrhunska ekipa", rekao je Moussa Dembele.

On je u 79. minuti, četiri minute nakon ulaska u igru, pogodio za 2:1, a potom je u 87. minuti drugim golom potvrdio prolazak u polufinale.

gol expired Guardiola razočaran, polufinale i dalje samo san: "Jednog dana ćemo probiti tu granicu" divider

Cornet: Naš plasman u polufinale nije plod sreće

"Nemate priliku igrati četvrtfinale Lige prvaka svaki dan, a meni se je sreća ponovno osmjehnula protiv Manchester Cityja. Prošle sezone zabio sam im tri gola u grupnoj fazi Lige prvaka. Naš plasman u polufinale Lige prvaka nije plod sreće. Dugo smo bili izvan natjecateljskog ritma zbog koronavirusa, ali zato smo naporno trenirali i to se isplatilo. No, još nas čekaju dvije utakmice", izjavio je Maxwel Cornet, koji je zabio vodeći pogodak Lyona u 24. minuti.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider