Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
veliko slavlje

Igrači Istre prekinuli trenerovo javljanje i napravili ludnicu: "Zaslužili smo ovo finale"

Povijesna pobjeda Istre za finale Kupa.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

U dvoboju polufinala Kupa Istra 1961 pobijedila je Rijeku s 3:2 i plasirala se u finale gdje čeka boljeg iz susreta Gorice i Dinama.

Istra je odigrala čudesno prvo poluvrijeme i zabila Rijeci sva tri gola, a u nastavku smo gledali pravu dramu. Rijeka je zabila dva gola, ali više nije uspjela.

gol expired Senzacija u Puli: Istra uraganskim poluvremenom nokautirala Rijeku i izborila finale Kupa! divider

Nakon utakmice trener Istre Danijel Jumić davao je izjave za HNTV, a u jednom trenutku su igrači upali u kadar i podignuli trenera Jumića na ruke i kratko proslavili pa su ga pustili da završi sa izjavama. 

''Čestitao bih Rijeci na drugom poluvremenu, napravili su utakmicu još neizvjesnijom, čestitke svima jer smo zaslužili ovo finale. Od prvog dana govorim da imamo kvalitetu i širinu, ovo će nam biti jako bitna pobjeda i za ostatak HNL-a'', rekao je Danijel Jumić pa dodao:

gol expired Utakmica karijere čuda hrvatske košarke: S 18 godina ostvario NBA učinak, ali Cibona ipak izgubila od Zadra divider

''Sretni smo i zadovoljni zbog toga. Nemamo želje, fokusirat ćemo se na bilo koga u finalu. Iduće kolo HNL-a u Maksimiru, očekujemo da će ih potrošit utakmica u Europi i da ćemo uzeti bodove'', završio je Jumić.

''Čestitam Istri na zasluženom prolasku, riješili su to u prvom poluvremenu gdje smo mi odigrali van svih kriterija. Malo nam je nedostajalo, ali Istra zasluženo ide u finale, mi smo zasluženo ispali'', dodao je Goran Tomić, trener Rijeke.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider