Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
uoči povijesne utakmice

Igrači i trener Dinama posjetili izložbu ''Dinamovo proljeće''

Predvođeni trenerom Nenadom Bjelicom, igrači Dinama posjetili su danas izložbu ''Dinamovo proljeće'' koja je otvorena prošlog vikenda u Galeriji Kranjčar.

Igrači i trener Dinama posjetili izložbu Dinamovo proljeće

Kapetan Arijan Ademi, Emir Dilaver, Marin Leovac, Dominik Livaković, Izet Hajrović prošetali su se bogatom Dinamovom poviješću i sa zanimanje pogledali izložene artikle, te postavljali pitanja oko mnogih legendarnih Dinamovih igrača i utakmica.

Predsjednik Udruge ''Dinamo to smo mi'' Juraj Čošić u ime organizatora izložbe pozdravio je igrače i zahvalio im na dolasku naglasivši kako upravo zahvaljujući njima i njihovom uspjehu je cijela izložba, ali ostatak programa ''Dinamovo proljeće'' organizirano od strane brojnih volontera.

Igračima se poželjelo sreću uoči utakmice u Češkoj te naglašeno kako potpora njima nije nikad upitna.

Kako će Dinamo proći u Plzenu u prvoj utakmici protiv Viktorije?

Ukupno glasova:

Radno vrijeme izložbe je od ponedjeljka do petka od 11 do 19h, a subotom od 11 do 14h, a ulaz je besplatan za sve posjetitelje.

Osim izložbe u sklopu ''Dinamovog proljeća'', Udruga ''Dinamo to smo mi'' organizira nekoliko događaja od kojih je kulminacija veliki koncert u subotu, 23. veljače u Domu sportova na kojem nastupaju Kawasaki 3p, Tram11, Jura Stublić i Šank?!.

Ulaznice po cijeni od 60 kuna mogu se kupiti u svim Vivas Barovima, Pivnici Mali Medo, Pivovari Medvedgran, Fakin Craf Baru, BBB Fan Shopu i na prodajnim mjestima Eventima.
 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Više o

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider