Kapetan Arijan Ademi, Emir Dilaver, Marin Leovac, Dominik Livaković, Izet Hajrović prošetali su se bogatom Dinamovom poviješću i sa zanimanje pogledali izložene artikle, te postavljali pitanja oko mnogih legendarnih Dinamovih igrača i utakmica.

Predsjednik Udruge ''Dinamo to smo mi'' Juraj Čošić u ime organizatora izložbe pozdravio je igrače i zahvalio im na dolasku naglasivši kako upravo zahvaljujući njima i njihovom uspjehu je cijela izložba, ali ostatak programa ''Dinamovo proljeće'' organizirano od strane brojnih volontera.

Igračima se poželjelo sreću uoči utakmice u Češkoj te naglašeno kako potpora njima nije nikad upitna.

Anketa

Kako će Dinamo proći u Plzenu u prvoj utakmici protiv Viktorije?

  • glasova
  • glasova
  • glasova

Pogledaj sve ankete

Radno vrijeme izložbe je od ponedjeljka do petka od 11 do 19h, a subotom od 11 do 14h, a ulaz je besplatan za sve posjetitelje.

Osim izložbe u sklopu ''Dinamovog proljeća'', Udruga ''Dinamo to smo mi'' organizira nekoliko događaja od kojih je kulminacija veliki koncert u subotu, 23. veljače u Domu sportova na kojem nastupaju Kawasaki 3p, Tram11, Jura Stublić i Šank?!.

Ulaznice po cijeni od 60 kuna mogu se kupiti u svim Vivas Barovima, Pivnici Mali Medo, Pivovari Medvedgran, Fakin Craf Baru, BBB Fan Shopu i na prodajnim mjestima Eventima.