Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Gospodin

VIDEO Dok su se igrači Cityja ponašali kao zvijezde prema oružaru, Haaland pokazao kakav je čovjek

Manchester City pregazio je Wolvese 3:0 u Premier ligi, ali prije utakmice isplivao je detalj sa sureta s Borussijom koji je oduševio navijače.

Erling Haaland (Foto: Screenshot)

Svlačionica Manchester Cityja je prepuna zvijezda, a to u nekim slučajevima može značiti prepuna "diva", pojedinima su slava i novac udarili u glavu pa se prema "običnom čovjeku“ ponašaju kao da ne postoji. Većina Guardiolinih igrača, ali ne i Erling Haaland.

Iako zarađuje tjedno 400 tisuća eura i iako je jedna od najvećih zvijezda ovog Cityja pokazao je da mu novac i slava nisu udarili u glavu. Kako je odgojen pokazao je na zagrijavanju pred utakmicu Lige prvaka protiv njegovog bivšeg kluba Borussije Dortmund.

gol expired VIDEO Prekršaj za zatvor: Zvijezdu Cityja složio na pod pa se čudio crvenom kartonu divider

Dok su ostali igrači oružaru Cityja samo bacali trening opremu pod noge, a on ih morao kupiti jednu po jednu s poda i spremati u torbu, Norvežanin je svoju majicu pažljivo složio i dao mu u ruku. Taj je potez oduševio Cityjevog oružara, koji ga je potapšao po leđima, ali i brojne navijače koji su ovu snimku podijelili na društvenim mrežama.

Pregazili Wolvese u Premier ligi

Inače, City je tu utakmicu u Ligi prvaka pobijedio 2:1, a u subotu u utakmici sedmog kola engleskog prvenstva nastavio je u istom tonu protiv Wolverhamptona i sa 3-0 privremeno zasjeo na čelo ljestvice.

gol expired PSG i Manchester City preokretom do pobjede, Juventus šokiran: Stara dama bez ijednog boda! divider

City je poveo već u prvoj minuti susreta i to pogotkom Jacka Grealisha nakon asistencije Kevina de Bruynea. Na 2-0 je 15 minuta kasnije povećao Erling Haaland. Wolverhampton je ostao na deset igrača nakon što je u 33. minuti isključen Coillins. No na 3-0 za City podiže Phil Foden u 69. minuti.

Tablica Premier lige:

Standings provided by SofaScore LiveScore

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider