Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
igrači bez komentara

Nakon "povijesnog debakla" u Rimu predsjednik Barcelone obratio se navijačima!

Igrači Barcelone nisu htjeli pred kamere nakon šokantnog ispadanja u Ligi prvaka od Rome.

Pique i Valverde (Foto: AFP) (Foto: Afp)

Šok i nevjerica vladali su u redovima katalonskog diva Barcelone nakon ispadanja u četvrtfinalu Lige prvaka. Iako je u Rim stigla s prednosti 4:1, Barcelona je nakon poraza od 3:0 zaustavljena u četvrtfinalu Lige prvaka.

Igrači, očekivano, nisu bili raspoloženi za izjave, ali su zato predsjednik kluba i trener morali stati i odgovarati na pitanja o tome što se dogodilo.

"Ovo je težak udarac za sve naše navijače. Čestitam Romi na prolasku u polufinale", rekao je predsjednik Barcelone Josep Maria Bartomeu nakon što je Roma nadoknadila zaostatak 4:1 iz prve utakmice i pobjedom 3:0 prošla u polufinale.

"Ovo je vrlo tužan dan za sve nas. Roma je bila bolja od nas i savladala nas je u svim segmentima igre. Ispričavam se svim navijačima Barcelone u svijetu", rekao je predsjednik Barcelone nakon ispadanja katalonskog kluba.

Od igrača Barcelone nitko nije želio stati pred kamere i reći nešto, pa čak ni kapetan Andres Iniesta. Trener Ernesto Valverde ipak je to napravio i pokušao objasniti što se dogodilo.

"Roma je odigrala sjajno. Ponekad stvari idu kao po loju, a ponekad sve krene nizbrdo. Sve nas je ovo pogodilo, no moramo se što prije oporaviti jer imamo još dva natjecanja u kojima se natječemo za trofeje", rekao je Valverde.

"Nismo uspjeli nametnuti svoju igru. Oni su odigrali sjajno i čestitam im na tome. Ni u jednom trenutku nismo uspjeli zaigrati svoj nogometni stil", zaključio je Valverde.

Bit će zanimljivo čuti igrače Barcelone kada se odluče na izjave, s obzirom na to da nisu uspjeli kreirati nijednu stopostotnu priliku na utakmici. Katalonski mediji već su ovaj poraz prozvali povijesnim debaklom i sramotom...

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider