Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
priopćenje iz redova topnika

Nekoliko igrača Arsenala zaraženo koronavirusom? Odgođena utakmica protiv Cityja

Odgođena je utakmica Manchester Cityja i Arsenala zbog sumnje da su igrači londonskog kluba zaraženi koronavirusom.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Odgođena je zaostala utakmica engleske Premierlige između Manchester Cityja i Arsenala jer u redovima Topnika postoji sumnja da bi određeni broj igrača mogao biti zaražen koronavirusom.

gol expired Maestralne večeri Šarića i Bendera: Hrvati ubacili 59 poena i upisali 34 skoka, Dragan najbolji strijelac utakmice divider

"Nakon vijesti da je vlasnik Olympiakosa zaražen koronavirusom, slijedili smo savjet liječnika te smo sve koji su bili u bliskom kontaktu s njim prije 13 dana smjestili u kućnu karantenu. Određeni broj igrača susreo se s predsjednikom Evangelosom Marinakisem nakon utakmice u Londonu, zbog čega smo te igrače i četvoricu trenera poslali u kućnu izolaciju na 14 dana. Stoga je utakmica protiv Manchester Cityja odgođena", stoji u priopćenju Arsenala.

gol expired Leipzig na krilima Sabitzera razbio Tottenham, Mourinho nemoćan divider

Pred Arsenalom je ovog vikenda i domaća utakmica protiv Brightona, koju prema službenom priopćenju za javnost namjerava igrati.

"Veselimo se povratku igrača i trenera ovog petka te potom pripremi za naš meč protiv Brightona."

Ako se pokaže da je ijedan od igrača zaražen koronavirusom, to bi mogao biti veliki problem za Arsenal do kraja sezone, koja je po mnogima jedna od najgorih otkako je Arsene Wenger podigao Topnike u sami vrh engleskog nogometa i tamo ga držao do samog kraja svoje 22-godišnje vladavine.

gol expired Iličićev show u Valenciji: Slovenski velemajstor utrpao četiri gola! divider

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider