Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
kreće rekonstrukcija topnika

Vrijeme je za rastanak: Igrači Arsenala traže prodaju Alexisa Sancheza!

Čini se da će Alexis Sanchez ipak napustiti redove Arsenala do kraja prijelaznog roka.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Engleski nogometni velikan Arsenal prolazi kroz najveću krizu u novijoj povijesti. Nakon 4:3 pobjede u 1. kolu protiv Leicestera, momčad Arsenea Wengera doživjela je dva vezana poraza od Stoke Cityja i Liverpoola. Potonji poraz 4:0 protiv Redsa označio je zvono za uzbunu, jer su Topnici izgledali katastrofalno.

Navijači ponovno glasno traže odlazak Wengera, no kao i na kraju prošle sezone čini se da u momčadi postoji veći problem od francuskog stručnjaka. Njegovo ime je Alexis Sanchez, Čileanac koji ni glavom ni srcem više nije u Arsenalu, a to njegovi suigrači itekako prepoznaju.

Britanski mediji raspisali su se o tome kako velika većina igrača Arsenala traži odlazak Čileanca, jer im je puna kapa njegovog ponašanja. Manchester City najveći je kandidat za njegovo dovođenje, a poznato je da je Sanchez dobro surađivao s Pepom Guardiolom u Barceloni, koji je aktualni menadžer Građana.

Sanchez je propustio uvodna dva kola Premierlige, te je protiv Liverpoola upisao prve minute na travnjaku u novoj sezoni. Arsenal dugo nije izgledao tako loše kao protiv Redsa, baš kao ni odnos među igračima. Britanci prenose da je upravo Sanchez glavni razlog tome i da veliki dio svlačionice želi da ga klub proda.

Do kraja prijelaznog roka ostalo je malo više od 24 sata, a pred Arsenalom je jako puno posla. Ako žele spasiti sezonu, Topnici moraju prodati Sancheza čime bi kupili mir u svlačionici, te s novcima od njegovog transfera dovesti jednog ili dvojicu igrača koji će se podrediti sustavu.

Na listi za odlazak su još Alex Oxlade-Chamberlain, Kieran Gibbs (na pragu (West Bromwicha), Shkodran Mustafi, možda čak i Mesut Özil. Ponavljamo, vremena je malo, a posla jako puno pred Wengerom i njegovim timom.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider