Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Traže 70 milijuna funti

Na pomolu velika trampa: Sretni i Guardiola i Wenger!

U finišu prijelaznog roka mogla bi se dogoditi velika zamjena na relaciji London - Manchester.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Nekoliko desetak sati ostalo je do kraja ljetnog prijelaznog roka, a kad je u pitanju Arsenal, vijesti uglavnom dopiru u smjeru odlazaka igrača.

Alex Oxlade-Chamberlain pregovara s Chelseajem i Liverpoolom, a nezadovoljstvo statusom na Emiratesu izrazili su i Lucas Perez, Kieran Gibbs te Škodran Mustafi koji su izrazili želju za odlaskom.

Da stvar za sve navijače Topnika bude još gora, priključio im se i - Alexis Sanchez.

The Times javlja kako je Čileanac zatražio transfer u Manchester City, kod Pepa Guardiole s kojim je odlično surađivao dok su obojica bili u Barceloni.

Arsenal navodno traži 70 milijuna funti što City ne želi platili te je, piše Mirror, pronašao kompromisno rješenje: ponudit će im, uz nešto manji novčani iznos, Raheema Sterlinga koji nije pronašao svoje mjesto pod suncem na Etihadu otkako je tamo stigao Guardiola.

U Cityju vjeruju da je jedini način da uspiju kupiti Sancheza transfer po principu igrač plus novac. Ako nečega ne nedostaje u Arsenalu, onda je to novac, pa je logično da Arsene Wenger neće pristati na prvu ponudu Građana. Osim toga, Wenger bi ovakvim raspletom bio zadovoljan jer bi se riješio nezadovoljnog, a dobio bi ambicioznog igrača za početni sastav.

Sanchez se trenutno nalazi u Čileu gdje se sa svojom reprezentacijom priprema za dva nadolazeća dvoboja kvalifikacija za Svjetsko prvenstvo. Cityju to neće predstavljati problem - spremni su poslati zrakoplov s liječničkom ekipom u Santiago gdje bi Sanchez trebao staviti potpis na ugovor s klubom iz Manchestera.
 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider