Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Izletio u 20. sekundi

Lopta "nije ni krenula s centra", a on je već morao van: Pogledajte kakvu je glupost napravio švedski branič

Nesmotrena glupost švedskog braniča Anderssona obilježila je susret 1. norveške lige.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

U susretu 21. kola norveškog nogometnog prvenstva Kristiansund je na domaćem terenu svladao Rosenborg s minimalnih 1:0 i tako ih preskočio na tablici.

Utakmicu je obilježila glupost gostujućeg braniča Adama Anderssona, koji je morao napustiti teren već u 20. sekundi susreta.

Tek što je lopta krenula s centra, igrači Kristiansunda našli su se u izglednoj gol-šansi. Pokrenuli su brzi kontranapad, Bye je ubacio u sredinu za Mawu, kojeg za dres povlači Andersson i obara ga na zemlju.

Glavni sudac utakmice nije se premišljao ni trenutka, odmah je pokazao na bijelu točku. Izvadio je crveni karton i braniča Rosenborga poslao na hlađenje, a onda je uslijedio još veći cirkus.

gol expired Ibrahimović si za rođendan kupio novi automobil: Proizveden je samo u 499 primjeraka divider

Loptu je uzeo Bendik Bye, namjestio je na 11 metara i zapucao točno po sredini vrata. Njegovu namjeru pročitao je gostujući vratar i obranio udarac, ali loptu je uspio tek odbiti na njegovu nogu za novi udarac iz blizine.

Isključenje Anderssona možete vidjeti OVDJE.

Srećom po goste, u posljednji trenutak mu skidaju loptu s noge i tako se spašavaju. Međutim, osam minuta kasnije gosti nisu mogli ništa, Nilsen je zabio za, kasnije će se pokazati, konačnih 1:0.

Standings provided by SofaScore LiveScore

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider