Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
navijači osijeka se naljutili

Igrač Osijeka čestitao Torcidi rođendan pa se morao ispričati Kohorti

Nije mislio da će izazvati negativne komentare.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Osijek je krajem rujna predstavio novo pojačanje, a riječ je o Josipu Vukoviću, veznjaku koji je stigao iz portugalskog Maritima.

Vuković je bivši igrač Hajduka, a prije 28 godina rođen je u Splitu i od malih nogu navija za Hajduk, pa je stoga bio oduševljen vatrometom Torcide za njihov 70. rođendan.

gol expired Predsjednik Hajduka: ''Cijela Hrvatska dala bi nam trofej samo da više prestanemo kmečati i plakati'' divider

Veznjak Osijeka objavio je na Instagramu čestitku Torcidi, a to je izazvalo brojne negativne komentare kod navijača Osijeka pa im se Vuković odlučio ispričati.

Diego Maradona u utakmici s Engleskom (Foto: AFP) Maradona slavi 60. rođendan u samoizolaciji: Otkrio veliku želju, Englezi će poludjeti divider

''Poštovani navijači Osijeka, kao rođeni Splićanin objavio sam fotografiju Torcide koja je proslavila svoj 70. rođendan. Želim se, ovom prigodom, ispričati navijačima Osijeka, kluba u kojem igram i za čiji ću uspjeh uvijek dati sve od sebe na terenu ako ih je moja objava povrijedila kao navijače Bijelo-plavih. Nije mi to ni u kojem slučaju bila namjera jer, ponovit ću ono što sam rekao i po dolasku u Gradski vrt. Osijek je ponos Slavonije, veliki klub u hrvatskom nogometu i čast mi je zaigrati u njegovu dresu'', rekao je Vuković.

 

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider