Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Hrvati se kite trofejima

Igra li Perišić najbolji nogomet u karijeri i što Inter čeka? Evo što kaže legenda Vatrenih

Kako u reprezentaciji, tako i u Interu, Perišić je tijekom cijele sezone bio nezaustavljiv za protivnike...

Ivan Perišić i Marcelo Brozović osvojili su talijanski Kup s milanskim Interom! U fantastičnom finalu protiv Juventusa slavili su s 4:2, a Perišić bio je najbolji igrač utakmice s dva postignuta pogotka. Time su dodatno povećali broj trofeja koje su Vatreni osvojili ove sezone.

Darwin Nunez i igrači Benfice slave pogodak Znak da Mbappe odlazi u Real: Parižani pronašli zamjenu, 120 milijuna eura za sjajnog napadača divider

Kako u reprezentaciji, tako i u Interu, Perišić je tijekom cijele sezone bio nezaustavljiv za protivnike, a Brozovića su ionako brojni stručnjaci svrstali u najbolju momčad cijelog prvenstva. Njihov uspjeh 11. trofej koji su Vatreni ove sezone osvojili.

Nakon Superkupa, Coppa Italia je i Perišiću deseti, a Brozoviću šesti veliki osvojeni trofej.

Igra li Perišić najbolji nogomet u karijeri?

Legendarnog Roberta Jarnija upitali smo: igra li u 34. godini možda čak i najbolji nogomet karijere?

"Pa moglo bi se reći, definitivno da. Iako je Perišić posljednje 2,3 godine bio zaista konstanta u Interu i ne znam zašto mu nisi dali novi ugovor jer vidjeli ste i sami utakmicu koju je jučer odigrao, bila je spektakularna."

gol expired Dinamo pred dovođenjem austrijskog Hrvata iz Rapida, odšteta je itekako značajna divider

A svoju bogatu riznicu trofeja ove sezone povećao je i stoperski par Vida - Lovren.

Lovren je sa Zenitom osvojio rusko prvenstvo i Superkup, a Vida s Bešiktašom turski Superkup, pa su obojica stigla do 10 osvojenih velikih klupskih trofeja.

Kovačiću 18. trofej u karijeri

Josip Stanišić sudjelovao je u dvostrukoj kruni minhenskog Bayerna, a slavlje zbog osvojenog prvenstva i Liga kupa osjetio je i još jedan Josip - Juranović u Celticu. A sezonu će s 2 trofeja zaokružiti i Mateo Kovačić.

S nedavno napunjenih tek 28 godina impozantno zvuči podatak da je Mateu to već 18. veliki trofej karijere.

gol expired Arijan Ademi – Dinamov "Zajec" iz Šibenika: Hoće li vođa Modrih potvrditi status junaka sezone na svojem Šubićevcu? divider

No još mu nedostaje čak 6 da dostigne najvećeg - Luku Modrića koji je s Realom osvojio prvenstvo, a još može i Ligu prvaka.

Kad kvalitetnoj berbi trofeja pridodamo i standardnost Vatrenih u klubovima, Zlatko Dalić može biti optimističan pred novo izdanje Lige nacija.

"Liga nacija dobro će doći"

"Liga nacija će nam jako dobro doći da vidimo gdje smo. Ono što uvijek govorim, Svjetsko prvenstvo je još daleko i nadam se da će biti kao i dosad, da neće biti nikakvih ozljeda."

A nadamo se da ozljede neće spriječiti Vatrene na putu do osvajanja još velikih trofeja koje još mogu osvojiti. Na stolu ih je čak 8.

Jedino što znamo da će Jakić ili Barišić osvojiti Europsku ligu, a netko od dinamovaca ili hajdukovaca - uzbudljivo domaće prvenstvo.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider