Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Mnogi ga traže

Znak da Mbappe odlazi u Real: Parižani pronašli zamjenu, 120 milijuna eura za sjajnog napadača

Iako se još nije javno odrekao Kyliana Mbappea, PSG u tišini već traći nasljednika. Čini se da je kockica pala na ime Darwina Nuneza, raspucanog napadača Benfice…

Darwin Nunez i igrači Benfice slave pogodak (Foto: Afp)

PSG još uvijek javno ne priznaje da je izgubio bitku s Real Madridom za Kyliana Mbappea, no čini se da se u tišini priprema za život bez najpotentnijeg napadača današnjice i vjerojatnog budućeg osvajača Zlatne lopte.

Portugalski O Jogo otkriva da su Parižani bacili oko na 22-godišnjeg napadača Benfice Darwina Nuneza.

gol expired Dinamo pred dovođenjem austrijskog Hrvata iz Rapida, odšteta je itekako značajna divider

Urugvajac je odigrao sezonu u velikoj formi, postigao je 26 ligaških golova u 28 nastupa, a u Ligi prvaka je postigao šest golova u deset nastupa.

Raspucani Urugvajac na meti je mnogih europskih klubova; iza PSG-a prvi u redu stoje Manchester United, Chelsea i Atletico Madrid.

PSG priprema ponudu za Darwina Nuneza od 120 milijuna eura

O Jogo piše da PSG želi izbaciti konkurenciju iz utrke tako što će ponuditi Benfici 120 milijuna eura, što je samo 30 milijuna manje od izlazne klauzule.

Nunez ima ugovor s Benficom do ljeta 2025., a Parižani vjeruju da će Orlovi podići rampu Urugvajcu ako im na stol bace spomenutu sumu.

U operaciju je upleten, a tko bi drugi nego portugalski superagent Jorge Mendes.

gol expired Arijan Ademi – Dinamov "Zajec" iz Šibenika: Hoće li vođa Modrih potvrditi status junaka sezone na svojem Šubićevcu? divider

Kako god okrenuli, Benfica će sjajno zaraditi na Nunezu. U ljeto 2020. kupila ga je od Almerije za 24 milijuna eura, a sada će ga prodati barem za 4-5 puta veću cifru.

Tko zna, možda licitacija ode i do maksimalnih 150 milijuna. Ako se to dogodi, Orlovi će srušiti vlastiti izlazni transferni rekord. Naime, Joaa Felixa prodali su za 120 milijuna eura.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Više o

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider