Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
tužan ton

Igor Bišćan istaknuo najveći Dinamov problem i najavio Atenu: "Bit će rat"

Igor Bišćan je bio vidno razočaran rezultatom protiv Grka.

Igor Bišćan (Foto: Goran Stanzl/Pixsell)

Nogometaši zagrebačkog Dinama poraženi su od grčkog AEK-a s 1:2 (1:0) u prvoj utakmici 3. kola kvalifikacija za Ligu prvaka odigranoj u utorak pred 13.311 gledatelja na stadionu Maksimir.

Dinamo je neočekivano pao u drugom dijelu nakon zamjena, no to je zapravo veliki Dinamov problem kojeg je naglasio i sam Igor Bišćan. Dinamo više nema tako jaku klupu kao prošlih sezona.

''U drugom dijelu smo griješili forsirajući previše kratkih paseva na svojoj polovici ali ok, tako pokušavamo igrati, nije to problem. Nakon gola smo pogubili ritam i nismo se vratili u utakmicu iako smo u drugom dijelu imali dosta šansi, ali nije to bilo na nivou prvog. Tada smo bili stvarno dobri, ali trebali smo na tom nivou odigrati i prvo poluvrijeme. Kada nam izađe Ivanušec ili neki drugi igrači ozbiljno nam pada kvaliteta i mučimo se do kraja'', rekao je Bišćan za MaxSport pa nastavio:

AEK Evo što pišu grčki mediji: "Maksimir nije sažvakao raspoloženi AEK koji je priredio šok, pobjeda za Michalisa'' divider

Razočarani smo. Bili smo dobri nekih sat vremena do prvog gola AEK-a, nakon toga smo imali par šansi, ali kada smo počeli mijenjati vidio se pad. Igrali smo hrabro i kombinatorno, imali smo šansu na kraju prvog dijela i tko zna kako bi završilo da smo zabili za 2:0, ali nogomet se igra 90 minuta. Iskusni igrači AEK-a su dočekali svoj trenutak i mogli smo čak primiti i više golova.

Livi je fenomenalno branio. To je kvaliteta, puno znači, ali moraš imati balans u ekipi, moraš imati kvalitetu i širinu da bi držao nivo igre protiv ekipe kao što je AEK.

Jasno je da će tamo biti vatreno, vruće i jako teško. To je stadion koji je baš navijački i domaćinski, ali što je tu je, idemo se boriti, bit će rat i neprijateljsko okruženje, ali idemo se boriti. To se može iskoristiti kao motivacija. Ako išta, vidjeli smo da smo tu negdje i da se možemo boriti s njima. Nije nam trebao drugi gol, drugačije je kada ideš u egalu. Oni neće morati riskirati, a mi da. Dugo nisu izgubili od kuće i to sve govori koliko im stadion znači, ali idemo probati po pobjedu.''

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider