Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Oduševljeni pobjedom

Evo što pišu grčki mediji: "Maksimir nije sažvakao raspoloženi AEK koji je priredio šok, pobjeda za Michalisa''

AEK ima veliku prednost pred uzvratni dvoboj protiv Dinama u Ateni.

AEK (Foto: Boris Kovacev/Cropix)

AEK je šokirao Dinamo u prvom susretu 3. pretkola Lige prvaka na Maksimiru i slavio s 2:1. Imali su Modri minimalno vodstvo na poluvremenu, ali onda se dogodio veliki pad.

Grci su bili puno opasniji u drugom poluvremenu, a samo u sudačkoj nadoknadi nanizali su tri gol-šanse, no na vratima se iskazao raspoloženi Dominik Livaković koji je Dinamo spasio teškog poraza.

Velika pobjeda je izazvala oduševljenje u grčkim medijima, a tamošnji Sport24 piše da je "AEK u Zagrebu preuzeo vodstvo u kvalifikacijama i posvetio ga Michalisu".

Bad Blue Boysi na utakmici s AEK-om Žuti dres nasred Dinamovog Sjevera: Nije se mogao ne primijetiti u moru plavih dresova divider

Pogodak za pobjedu zabio je Galanopoulous u 90. minuti susreta i posvetio ga ubijenom navijaču AEK-a tako što je visoko podigao crni flor.

"AEK je u drugom poluvremenu spektakularno napredovao i preuzeo kvalifikacijsku prednost u borbi za play-off Lige prvaka"; piše Gazzetta pa dodaje da "u sjeni Micahlisovog ubojstva, Maksimir nije sažvakao raspoloženi AEK i upoznao je Dinamo sa svojom magijom s potpisom Matiasa Almeide".

Navijači Dinama Navijači Dinama pokazali dostojanstvo na minuti šutnje za preminulog navijača divider

"AEK u zvijezdama: Za Michalisa", piše SDNA koji je dodaje da "iako su bili u rezultatskom zaostatku, Almeidina vojska je preokrenula situaciju u Zagrebu i sljedeće subote može Dinamo zauvijek izbaciti iz Lige prvaka. AEK je priredio veliki šok".

"Velika pobjeda AEK-a u Zagrebu, 2:1 protiv Dinama i kvalifikacije se sada sele u Atenu", piše Protothema.

Može li Dinamo u Ateni proći AEK?

Ukupno glasova:

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider