Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Prvi problemi

Nevolje u Marseilleu: Zvijezda kluba poludjela zbog Tudorovih metoda i zakačila se s njim na treningu

Igor Tudor na pripremama Marseillea uveo je puno stroži režim rada od Jorgea Sampaolija, a to, izgleda, nije dobro sjelo Gersonu.

Igor Tudor (Foto: Afp)

Francuski velikan Olympique Marseille išao je na sve ili ništa s Igorom Tudorom poslije iznenadnog odlaska Jorgea Sampaolija. Hrvatski strateg ima potpuno drugačiji pristup od argentinskog trenera, a to je nešto na što pojedini igrači nisu dobro reagirali, osobito Brazilac Gerson.

gol expired Tudor dodao gas: Luis Suarez novi je igrač Marseillea! divider

Tušo je, naime, odlučio vladati čvrstom rukom i za razliku od Argentinca, koji je imao mekši pristup, novi šef Marseillea postavio se puno strože. To će potvrditi prošlogodišnje skupo pojačanje, brazilski veznjak Gerson, kojeg su platili 20 milijuna eura i za kojeg lokalni La Provence tvrdi kako se zakačio s hrvatskim trenerom.

Nije mu sjeo Tudorov princip

Njemu nije sjeo Tudorov stav, a francuski mediji tvrde kako su porazgovarali povišenim tonom kad ga je Tudor usred treninga odvukao na stranu. Dodaju kako je sukob izbio jer se Gersonu bilo teško priviknuti na novi režim rada, ali da nije eskalirao u ništa ozbiljnije.

Diletta Leotta i Mauro Camoranesi Legenda napustila Tudorov stožer nakon samo sedam dana, poznat razlog iznenadnog odlaska divider

Gerson je platio za neposluh gubitkom svojeg mjesta u udarnoj momčadi na prijateljskom susretu protiv Betisa (1:1), ali je dobio priliku u nastavku. Taj je rezultat dobro došao Tudoru poslije dva poraza u prijateljskima protiv Middlesbrougha i Norwicha, ali neće biti sretan jer je izjednačujući gol primio pri kraju susreta.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider