Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Nakon odlaska Kalinića

Tudorova Verona pregazila Udinese, hrvatski nogometaši ostali na klupi

Tudorova Verona pobijedila je Udinese s 4:0 u susretu 25. kola Serie A.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Nogometaši Verone, koje vodi hrvatski stručnjak Igor Tudor, u susretu su 25. kola talijanskog prvenstva kao domaćini uvjerljivo svladali Udinese sa 4:0 (2:0).

Susret je usmjeren već u 2. minuti kada je Depaoli postigao prvi pogodak, do odlaska na odmor Barak je u 31. minuti povisio na 2:0, a u nastavku su Caprari u 66. i Tameze u 84. potvrdili pobjedu Verone.

Boško Šutalo ostao je na klupi Verone, a Filip Benković na klupi Udinesea.

Badelj igrao za Genou

U susretu posljednje dvije momčadi na ljestvici Genoa i Salernitana su odigrale 1:1 (1:1). Domaće je u prednost doveo Drestro (32), no Bonazzoli (45+1) je izjednačio na konačnih 1:1.

gol expired Milan iskoristio remi Intera i Napolija za prvo mjesto Serie A. Rebić promašio zicer divider

Genoa je ostala 19. sa 15 bodova, dok je Salernitana na dnu sa 12 bodova, dok 17. Venezia i 18. Cagliari imaju po 21. Milan Badelj igrao je za Genou do 80. minute.

Milan preskočio Inter i Napoli na tablici

Ranije u nedjelju Milan je minimalnom 1:0 (1:0) pobjedom protiv Sampdorije preuzeo vrh ljestvice. Jedini gol na utakmici postigao je Rafael Leao u 8. minuti.

Ante Rebić igrao je od 57. minute za Milan, koji sada ima 55 bodova, jedan više uz utakmicu više od drugog Intera, a dva više od trećeg Napolija. Sampdoria je 16. sa 23 boda.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider