Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
s još dvojicom

Francuski mediji: Igor Tudor kandidat je za klupu prvaka

Igor Tudor jedan je od kandidata za preuzimanje Napolija.

Igor Tudor (Foto: Afp)

Hrvatski stručnjak Igor Tudor bez posla je od kraja protekle sezone, ali čini se da bi se sa stilom mogao vratiti među trenersku elitu. Naime, francuski mediji tvrde kako je uz još dva imena kandidat za preuzimanje vruće klupe talijanskog prvaka Napolija.

Tušo je u konkurenciji s Grahamom Potterom i Marcelom Gallardom, piše Foot Mercato i dodaje kako se aktualnom šefu Napolija Rudiju Garciji ozbiljno trese stolica. Napoli je lani bio prvak, ali trenutačno je na petom mjestu sa sedam bodova manje od vodećeg Milana.

Gennaro Gattuso Gennaro Gattuso ponovno dobio posao u europskom velikanu: Danas potpisuje ugovor i kreće u spas sezone divider

Napolijev prvi čovjek, kontroverzni Aurelio De Laurentiis, već je imao obavijesni razgovor s aktualnim šefom struke jer je momčad iskazala nezadovoljstvo novim trenerom. Garcija je tek u lipnju preuzeo Napoli, međutim mogao bi s tog mjesta odletjeti puno ranije od očekivanog.

Tudor je na burzi rada od lipnja tekuće godine, odnosno odlaska s klupe Marseillea, koju je napustio zbog "privatnih razloga". Dio privatnih razloga mogao bi ležati u činjenici da dio momčadi nije prihvaćao njegove trenerske metode, iako ih je doteglio do trećeg mjesta na kraju sezone.

Navodno je za Tudora zainteresiran i turski Samsunspor, o čemu su nedavno pisali turski mediji. Baš kao i Tudor, njegovi protukandidati također su slobodni. Potter je bez posla od travnja, kad je dobio otkaz u Chelseaju, a Gallardov posljednji posao bila je klupa Rivera, koju je ispraznio u prosincu prošle godine.

Tablica Serie A:

Standings provided by Sofascore

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider