Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Hajduk ga još uvijek čeka

Što se događa s igračem za kojeg se pričalo da će biti možda i najbolji u cijelom HNL-u?

Vadis Odjidja-Ofoe ljetos je potpisao za Hajduk na jednu plus jednu godinu.

Najzvučnije ime koje je u ljetnom prijelaznom roku stiglo u Hajduk svakako je bio Vadis Odjidja-Ofoe. Iskusni veznjak, koji je prije samo šest mjeseci kao kapetan Genta igrao četvrtfinale Konferencijske lige, trebao je znatno unaprijediti Hajdukov vezni red, ali to se još uvijek nije dogodilo.

"Imao je sjajan start, pisalo se odmah da će biti možda i najbolji igrač lige kad se spremi. Na kraju, nije se spremio očigledno još uvijek. Gdje je zapelo?" upitala je Valentina Miletić u novom izdanju podcasta Utakmicu po utakmicu.

"Ha, tko zna. Nemam pojma u kakvom je fizičkom stanju, Leko mu vjeruje beskonačno i neće se to promijeniti tek tako jer ga dobro poznaje. Tražit će se. Pričao sam s njim na startu sezone kad je tek došao baš o ovome, rekao sam mu tada da sve izgleda kao medeni mjesec, ali da neće stalno sve biti tako. Odgovorio mi je da nema nikakvog padanja u depresiju, nego da će se izvući sami na račun inteligencije, rutine, iskustva i svega ostalog što on može donijeti ovom klubu", rekao je Igor Ćurković.

Cijela nova epizoda podcasta Utakmicu po utakmicu

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider