Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
ozbiljan kandidat

Igor Tudor postaje izbornik prvog protivnika Hrvatske u kvalifikacijama za Euro?

Igor Tudor glasi kao jedan od kandidata za upražnjeno mjesto na klupi.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Igor Tudor trenutno je nezaposlen nakon što je na kraju prošle sezone napustio talijanski Udinese.

Sljedeći angažman bivšeg hrvatskog reprezentativca mogao bi biti izbornički posao na klupi Azerbajdžana, piše tamošnji portal sportal.az.

Azerbajdžan je od 2014. do 2017. vodio Robert Prosinečki, a naslijedio ga je Gurban Gurbanov, istovremeno i vrlo uspješan trener Quarabaga. Gurbanov je u prosincu napustio klupu reprezentacije, a tamošnji savez krenuo je u potragu za trenerom kojem bi izbornički angažman bio jedini posao.

Azerbajdžanci pišu da su agenti predložili Tudora kao jedno od mogućih rješenja, pa je on postao kandidatom za klupu protivnika Hrvatske u kvalifikacijama za Europsko prvenstvo 2020.

Azerbajdžan je prvi protivnik Hrvatske, a utakmica je na rasporedu u četvrtak 21. ožujka u 20:45 sati. Domaćin je Hrvatska, a još nije poznato na kojem stadionu će se igrati utakmica. 

Tudor je u karijeri dosad vodio Hajduk, PAOK, Karabukspor, Galatasaray i Udinese.

Tko je američki Hrvat koji je srušio rekord i zašto je Abramovič za njega platio bogatstvo? Christian Pulišić (Foto: AFP) Christian Pulisic (Foto: AFP) Roman Abramovič (Foto: AFP) +1 Roman Abramovič (Foto: AFP)

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider