Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Otkrio anegdotu

Hrvatski trener vraća se u svoj Madrid: "Ovo što Modrić radi, to nisu učinili ni Xavi ni Iniesta"

Utakmica Lige prvaka Real - Šahtar igra se u srijedu, 5. listopada od 21:00 na Santiago Bernabeuu.

Igor Jovićević (Foto: Afp)

Pred nogometašima Šahtara je teško gostovanje kod Real Madrida u sklopu 3. kola Lige prvaka. Trenutačno su druga momčad skupine s četiri boda, dva manje od vodećeg Kraljevskoga kluba.

Pokušat će momčad hrvatskog stručnjaka Igor Jovićevića izvući pozitivan rezultat na Santiago Bernabeuu, a nezaobilazna tema u najavi utakmice bio je, a tko drugi nego kapetan hrvatske nogometne reprezentacije Luka Modrić.

Otkrio je Jovićević španjolskim novinarima da mu Modrić još uvijek duguje dres:

"Već sam mislio da se to nikad neće dogoditi", kazao je Jovićević s osmijehom pa nastavio:

gol expired Zašto nije pozvan Marin Ljubičić? "Nema logike, bio je dio generacije, a sad, kad igra u formi života, nema ga" divider

"Bilo je to 2017. godine, bio sam u posjetu svom prijatelju u Valdebebasu i porazgovarao sam s Lukom i zamolio ga za dres. Iako smo u kontaktu, nikako se nismo uspjeli dogovoriti. U šali sam mu rekao da će mi dati dres kad bude imao 40 godina igrajući za Los Angeles Galaxy."

Sipa komplimente na Modrićev račun

Nakon dugo godina hrvatski se trener vraća u svoj Madrid. Davne 1991. godine prešao je iz Dinama u Real, ali ponajviše je igrao za drugu momčad, koju je tada vodio Rafa Benitez.

Igrao je s nadolazećim zvijezdama madridskog sastava, poput Raula ili Gutija, a nakon teške ozljede i jednogodišnje pauze vratio se u Hrvatsku.

"Što Modrić radi, igrajući na ovoj razini u ovim godinama i u najboljem klubu svijeta, to nitko nije učinio. Ni Iniesta ni Xavi, na primjer, koji su napustili klub puno ranije. Obožavam ga, čast mi ga je vidjeti s Hrvatskom, on je definicija vođe", zaključio je Jovićević i pridružio se "vojsci obožavatelja" hrvatskog kapetana.

Tablica Liga prvaka

Standings provided by Sofascore

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider