Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Nije u reprezentaciji

Zašto nije pozvan Marin Ljubičić? "Nema logike, bio je dio generacije, a sad, kad igra u formi života, nema ga"

U novoj epizodi podcasta Utakmicu po utakmicu bilo je govora o nepozivanju Marina Ljubičića u mladu reprezentaciju.

Nova epizoda podcasta Utakmicu po utakmicu je vani, a naš nešto izmijenjeni voditeljski četverac, kao i obično, komentirao je najvažnije aktualnosti iz proteklog 11. kola Supersport HNL-a, ali nije propustio porazgovarati i o aktualnostima u reprezentacijama.

Pogotovo zanimljiv tjedan imali su članovi U-21 selekcije, koji su pod vodstvom Igora Bišćana izborili plasman na Euro do 21 godine preko vršnjaka iz Danske.

Iako je ranije koristio Marina Ljubičića u kvalifikacijama, izbornik se ovaj put nije odlučio pozvati napadača LASK-a premda igra u sjajnoj formi otkako je otišao na posudbu u Austriju, gdje je postao prvi strijelac Bundeslige.

"Ima logike taj udar na Bišćana", rekao je Ljubić i dodao:

"11 golova u austrijskom prvenstvu, a Ljubičiću je pretpostavio Matanovića."

"Neobjašnjivo mi je to. On je sjajan trener, gdje god da je radio, donosio je trofeje, ali ovo ne mogu shvatiti. Ne kažem da je morao doći igrati prvu špicu, ali je trebao biti na popisu", kaže Stjelja.

Možda postoji neka priča…

"Svaka čast napadačima koji posjeduju moć, imaju određene kvalitete koje ti odgovaraju, ali napadača određuje broj golova. Nije mi jasno jer je bio dio ove momčadi, sudjelovao je u kvalifikacijama, zabijao neke golove i potom zabije 10 golova u austrijskom prvenstvu i ne dobije poziv", podvukao je Ljubić.

Više saznajte u novoj epizodi podcasta Utakmicu po utakmicu:

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider